Cairne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 başlıgı okudugumda toplaşıp kavga ediyorsunuz sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ben aikidoya gidiyorum ayda 110 kağıt .Sen nereye gidiyorsun öyle 20ye 50ye yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Cons said: ben yeterince kaslı olduğumda krav maga yada muay thai yapıp ölüm makinesi olacağım. Bu gayet mantıklı.Ben dandik vücutla muay thaiye basladım gayette iyi gidiyrdu ama siek siklet olunca rakipler ya çok tırt yada imba oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 tek bir martial artta uzmanlas. Digerleri hakkinda fikrin olsun, az biraz bil, ama ustasi olma. iki tavsani birden kovalarsan, ikisinden de olursun demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dijoyen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 nası bi salon o 30 lira :) bi de dengin olmayan adamlarla eşleştiriyolar, dayak yiyiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ben minskte yasiyorum. burada salonlar hep 30 40 lira civarinda :) 4 aydir MT yapiyorum sporun insani bu kadar degistirebilecegini hic dusunmemistim dogrusu. iyi bir diyetle beraber 20kg verdim bacak,kol,gogus kaslarim gelisti. onceden iri yari olmama ragmen olasi bir kavga durumunda ne yapacagimi bilmedigim icin dayak yiyip rezil olma korkusu tasiyordum,simdi kendime guvenip gerektiginden fazla artti eheh. ins. omur boyu kimseyle kavga filan etmem gerekmez ama vasat birine sag kaval kemigiyle bir tekme atarsam sedyeyle gotururler gibi geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Evet Martial Artlarda ustalasmanin en buyuk tehlikelerinden biri o. Bir de daha hic kavgaya girmeden reflex yaptigin hareketler var ki, cok fena. Daha cok self-disiplin cozebilir bu problemi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 istanbul avrupa yakasinda tavisye ettiginiz uygun fiyatli bi muay-thai kursu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 İstanbulda muay thai pek popüler değil sanırım :( kıç kadar minskte 10 tane salon var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 suruyle kisi gidiyomus yav bu topikten illaki biri istanbuldandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Bak bunu buldum. http://istanbulmuaythai.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 guzel ben de bi tane buldum ona mail attim cevap beklyiorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 izmir'den nerelere gdiyosunuz? ben ebmas ksk(wing chun kung fu) ve bost. synergy aikidoya gidiyorum ama şu sıralar finaller bitirme projesi falan derken ara verdim yazın tekrar devam edicem ama, vücut geliştirme falan da yaptığım için kick boxtur, muaytai dir falan ilgimi çekmeye başladı. karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 İzmirde muay thai/kickbox salonları nerelerde vardır ya da önerebileceğin salon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar