Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Fight Club

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cons said:

ben yeterince kaslı olduğumda krav maga yada muay thai yapıp ölüm makinesi olacağım.

Bu gayet mantıklı.Ben dandik vücutla muay thaiye basladım gayette iyi gidiyrdu ama siek siklet olunca rakipler ya çok tırt yada imba oluyor.
Mesaj tarihi:
Ben minskte yasiyorum. burada salonlar hep 30 40 lira civarinda :)

4 aydir MT yapiyorum sporun insani bu kadar degistirebilecegini hic dusunmemistim dogrusu.

iyi bir diyetle beraber 20kg verdim bacak,kol,gogus kaslarim gelisti.

onceden iri yari olmama ragmen olasi bir kavga durumunda ne yapacagimi bilmedigim icin dayak yiyip rezil olma korkusu tasiyordum,simdi kendime guvenip gerektiginden fazla artti eheh.

ins. omur boyu kimseyle kavga filan etmem gerekmez ama vasat birine sag kaval kemigiyle bir tekme atarsam sedyeyle gotururler gibi geliyor :D
Mesaj tarihi:
Evet Martial Artlarda ustalasmanin en buyuk tehlikelerinden biri o. Bir de daha hic kavgaya girmeden reflex yaptigin hareketler var ki, cok fena.

Daha cok self-disiplin cozebilir bu problemi herhalde.
Mesaj tarihi:
izmir'den nerelere gdiyosunuz? ben ebmas ksk(wing chun kung fu) ve bost. synergy aikidoya gidiyorum ama şu sıralar finaller bitirme projesi falan derken ara verdim yazın tekrar devam edicem ama, vücut geliştirme falan da yaptığım için kick boxtur, muaytai dir falan ilgimi çekmeye başladı. karar veremiyorum
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...