abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 BonePART said: barnacle said: süper bi sorum var. potionlara tıklayınca karakteri seçip kullanmamız gerekiyo ya onu direk kullanmanın yolu yok mu? kısayol tuşuna basayım kendime bassın istiyorum. aga potionlar agac disinda dispel on hit yane combatta kullanamiyosun niye bandlican kirakip stun cooldowni beklerken atarsin bazen early de 2 vurus arasında atsan bile kurtarır. potu zaten karaktere basmicaksın portre var ekranın ortasında essek kadar oraya bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Zefir okadarda OP falan değil lan abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 esnaf son noktayı koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 F1'e basıcaksın o zaman ALT+Q +F1 veya shift+1 ile heroyu 1'e atıcaksın sonra ALT+Q + 1 barnacle said: ben onları 1 2 3 yaptım zaten ama basınca ok çıkıyo, o oku heroya tıklamam gerekiyo sonra. wowdaki auto self cast gibi bişi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar