alperozg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çok fena fail oldum başlığı okurken İngilizce'den zayıf alınca cam*dan atladı. * cam'i camera nın kısaltılmışı diye düşününce çok anlamsız oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ya bide türkçeden zayıf alsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 türkçeden zayıf alınca çatıdan atlayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hangimiz atlamadık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben evden kaçmıştım 4 aldım diye 2. sınıfta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hala dönmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ye.. wasabi ye.. acılarını bastıracak. ailenle yuvanda yine, eskisi gibi birlikte olacaksın minik fede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bir kere sinav kagidini burusturup hocanin suratina atmistim ilkokulda zayif vermis diye pesinden evde olanlari anlatmak istemiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sonra hoca sınav kağıdına türk bayrağı cizip sıkıyosa yırt demişti.... yok la o başka bir hikayeydi. o nasıl bir ilkolkuldu abi anlamadım ki? biz ilk okulda kafamıza bi metrelik cetvel yiyoduk zaten boyumuz 1.30 du sınavı mınavıda kimse sallamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 DynamicK said: ben hayatım boyunca zayıf aldım ingilizceden şimdi ne oldu Londra da yaşıyorum bi fırsat çıksa da zayıf veren hoca ile 2 laf etsek diye bekliyorum =) ahahah bak bu çok iyiymiş telefon numarasını öğren öğretmenler gününde arayıp ingilizce konuş epey eğlenirsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 dreagloth said: Azmodai said: ben bikeresinde bi sinavdan 81 aldim diye aglamistim eski okulumda 12 yasimdayken, 90 altinda not gormemistim omrum boyunca, okul 2. si falandim. sonra bi geldim turkiyeye, notlar 10-15, 20 falan... ben atlamadiysam o an kimse atlamamali sdfg. Benim notlar NA idi :)notu np olan gorduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 serhat post attığını görünce sende lisede camdan atladın diye düşündüm bi an çok korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sparkcaster said: darwin olsaydı bırakın ölsün derdi this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 karareis said: o nasıl bir ilkolkuldu abi anlamadım ki? ozel bir okuldu a.k.a. http://images.encyclopediadramatica.com/images/1/14/Animation_money.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar