alperozg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çok fena fail oldum başlığı okurken İngilizce'den zayıf alınca cam*dan atladı. * cam'i camera nın kısaltılmışı diye düşününce çok anlamsız oldu tabi
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 türkçeden zayıf alınca çatıdan atlayacakmış
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben evden kaçmıştım 4 aldım diye 2. sınıfta
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ye.. wasabi ye.. acılarını bastıracak. ailenle yuvanda yine, eskisi gibi birlikte olacaksın minik fede..
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bir kere sinav kagidini burusturup hocanin suratina atmistim ilkokulda zayif vermis diye pesinden evde olanlari anlatmak istemiyorum :p
karareis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sonra hoca sınav kağıdına türk bayrağı cizip sıkıyosa yırt demişti.... yok la o başka bir hikayeydi. o nasıl bir ilkolkuldu abi anlamadım ki? biz ilk okulda kafamıza bi metrelik cetvel yiyoduk zaten boyumuz 1.30 du sınavı mınavıda kimse sallamazdı.
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 DynamicK said: ben hayatım boyunca zayıf aldım ingilizceden şimdi ne oldu Londra da yaşıyorum bi fırsat çıksa da zayıf veren hoca ile 2 laf etsek diye bekliyorum =) ahahah bak bu çok iyiymiş telefon numarasını öğren öğretmenler gününde arayıp ingilizce konuş epey eğlenirsiniz :p
screwy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 dreagloth said: Azmodai said: ben bikeresinde bi sinavdan 81 aldim diye aglamistim eski okulumda 12 yasimdayken, 90 altinda not gormemistim omrum boyunca, okul 2. si falandim. sonra bi geldim turkiyeye, notlar 10-15, 20 falan... ben atlamadiysam o an kimse atlamamali sdfg. Benim notlar NA idi :)notu np olan gorduk sdf
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 serhat post attığını görünce sende lisede camdan atladın diye düşündüm bi an çok korktum
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sparkcaster said: darwin olsaydı bırakın ölsün derdi this
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 karareis said: o nasıl bir ilkolkuldu abi anlamadım ki? ozel bir okuldu a.k.a. http://images.encyclopediadramatica.com/images/1/14/Animation_money.gif
Öne çıkan mesajlar