Seele Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Nurten İrem İnan, İngilizce sınavından zayıf alınca 4. kattaki sınıfının penceresinden aşağı atladı. allahin salagi seni. Var mi aranizda sinavda zayif alinca bir köseye cekilip aglayan. Ha ben sinvadan 95 alip aglayan deli gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 darwin olsaydı bırakın ölsün derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben bikeresinde bi sinavdan 81 aldim diye aglamistim eski okulumda 12 yasimdayken, 90 altinda not gormemistim omrum boyunca, okul 2. si falandim. sonra bi geldim turkiyeye, notlar 10-15, 20 falan... ben atlamadiysam o an kimse atlamamali sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sfds salağa bak.bizim sınıftada tüm sınıf 25 30 almış 45 alan seviniyor felan.kızın teki 75 aldığı için ağlamıştı ahahaha hiç unutmam kızı kesesim gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 NEE ÖLMÜŞ MÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Azmodai said: ben bikeresinde bi sinavdan 81 aldim diye aglamistim eski okulumda 12 yasimdayken, 90 altinda not gormemistim omrum boyunca, okul 2. si falandim. sonra bi geldim turkiyeye, notlar 10-15, 20 falan... ben atlamadiysam o an kimse atlamamali sdfg. Benim notlar NA idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dreagloth said: Azmodai said: ben bikeresinde bi sinavdan 81 aldim diye aglamistim eski okulumda 12 yasimdayken, 90 altinda not gormemistim omrum boyunca, okul 2. si falandim. sonra bi geldim turkiyeye, notlar 10-15, 20 falan... ben atlamadiysam o an kimse atlamamali sdfg. Benim notlar NA idi :) universitede benim de oyleydi, ben liseden bahsediyorum sdhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Nasılsın Ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ayrica hatirlarsan mustafa demirbastan 21 ortalama ile CC almistim serco sdhfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 46 altımmı ağlıyordum lan ben oha başardım diye geçer not al tamam yaa ne kasıyorlar ailenin suçu ailenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Fistan said: NEE ÖLMÜŞ MÜÜ yok durumu agirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 beni de ilkokul ortaokul boyunca iyi(sınıfın en iyi notu olurdu genelde) alıp tatmin olmamaktan dolayı dövmekle tehdit ederlerdi hep. şakayla karışık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 belki zaten aklında vardır intihar başka nedenlerden dolayı, bi de ddüşük not alınca 'yeter üleyn' diyerek atlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 e ölmüs mü kalmis mi? bi drama queen daha eksilse cok bisi olmaz. ama sakat kalip, aklinin basina gelmesi cok daha mantikli olurmus. oh nefret sactim. edik: insanin bi bok bilmeden ilk tepkisi sekil a'daki gibi oluyo. sakinalim. ha ama evet, iki rekat empati yapalim, toleransli olalim. belki cok sorunu vardi evde bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sacmadin KUSTUN KUSTUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bence kiza degil uzerinde bunu yapabilecek baskiyi kuran ailesine nefret sacin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 illa ailesinin baskisiyla intihar edecek diye birsey yok ki. belki cabalayan bi ailesi vardi, onu da bilemeng. insan psikolojisi yegen, sakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hayat zor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 vaniLLe said: ama sakat kalip, aklinin basina gelmesi cok daha mantikli olurmus. atlayıp sakat kalmak çok kötü. hele de liseli biri için. şakası yapılacak bişi değil bence. evet lisede bi arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 karne günü çocuğunu arayıp, telefona yüksek sesle "TAKTİR Mİ, TEŞEKKÜR MÜ?" diye bağıran ebeveyen gördüm. o belgeler bir işe yarıyor sanki, önemli olan anlamak. bazıları bunu anlamıyor. camdan atlamak çok über bir nokta olmuş ama bazen çocuklar ebeveyn korkusundan da ağlayabiliyor, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 zayıf dediği not 75+ falandır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 liseden mezun olunca tam 8 tane takdiri ailemin suratına çaprmıştım alın ulan alın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Norak said: zayıf dediği not 75+ falandır kesin gebersin o zaman sdafga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 te allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar