Chihiro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Selamlaarr... Arkadaşımın ısrarlarına dayanamayıp ben de geldim... Arkadaşım kim mi? Yazar şimdi hemen o bana :P Hmm tabi Fetiş Bey'in de etkisi yok değil... :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kittie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Hoşgeldinnnn arkadaşımmm :) İyi ettin de geldin...Sitenin adı paticik olur da gördüğüm en güzel kedinin sahibi gelmese olmazdı zaten... Buarada karakedi başta olmak üzere çok sevgili ve saygıdeğer yöneticilerim: görüldüğü gibi geldiğim daha 1 hafta olmadı ama paticik e adam getiriyorum...Yengeniz çalışıyo bilmiyorummm :-p [Bu mesaj Kittie tarafından 28 Temmuz 2004 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 aha ikisi dağıtır şimdi ortalığı .. bi iş çevirmeyin sonra bana kalır bak .) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chihiro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bu söylediğin iş çevirmeye davet gibi bişey oldu benim için :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 aha buyrun bakalım .. evini biliyorum, bombalarım valla ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chihiro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 işte tam bi "besle kargayı, oysun gözünü" örneği... o bombalıycağın evde az mı yedin-içtin, yattın-kalktın... daha saymıyım :-P [Bu mesaj Chihiro tarafından 28 Temmuz 2004 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ossun pablik mekan bura :) ayrıca nerede bu kısın c/p i bakiim patiler ? yapıştırın okusun aklı başına gelsin biraz .) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 orda koskoca genel yonetici varken bize dusmez neter bey. siz yapistiriniz.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hosgeldiniiiz. Anime hayraniyiz galiba, ne guzel ne guzel.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 peki edican kırmayak seni, aha : Buradaki yazıyı okumuşsundur artık, herkese tavsiye ediyoruz. Ondan gayrı, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane oyunları ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat bölümünde edebi saatler geçirebilir, ve UltimaTR Sözlük'te site ve burada bahsedilen oyunlarla ilgili "o ne? bu ne?" şeklindeki sorularına cevap bulabilirsin. Eğer sphere ile ilgileniyorsan (ki ben biliyorum ilgilenmiyorsun) ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan (çalışmıyorsun)Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre.. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hosgeldin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chihiro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Hoşbulduukkk :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chihiro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Saol Neter aydınlattın beni :-P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bu arada temin esgectik: efenim velkaaam velkaaaam :) (super valla ema'nin dilegi gerceklesiyor, korkunc cadilarin hukum surdugu bi forum olcak burasi) neter bu arada bu edican falan guzel ama sonra bazi patiler kedi'ye kedican dieler olay yayiliyor[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chihiro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 teşekkür teşekkür :) tabi tabi, hemen başlayalım hatta misyonumuza :-P [Bu mesaj Chihiro tarafından 28 Temmuz 2004 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 neteri oldugu gibi kabulleneceksin edi :) ben de adami bildim bileli emrecan emrecan der bana.. ki nefret ederim -can ekinden :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 valla ben "can" derim, bunu kedican olarak kullananı dövün :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kittie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 pıtırcan dan iyidir :-p hadi pıtıra alışmıştım sevmiştim de buna adapte olamıyom bi türlü :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 eheh hoşgeldiniz diyelim bizde :=P Du bakim nasıl duruyor Şakircan , hangisini tercih ediyosun Şakirrr :=P hmm fena değil :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... [Bu mesaj Szasstam tarafından 28 Temmuz 2004 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 şakircan diye kullanılmaz .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chihiro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hmmm tabi kuralları da var bu -can eki'nin Neter'in sözlüğüne göre... Lütfen dikkatli kullanın :-P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 netercan? hahah deterjan gibi oldu bu da :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ya neden kullanılmıyor ki Şakircan gayet uydu neter hem eski şakir yeni şakircanında sesi çıkmıyor bu konuda :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 edi amerika teoride uzak bir yer farkındasın deil mi ? :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.