Qui Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Uzo bizimkinden farklı bir rakı, yine saki de öyle (japon). O da rakı ama bambaşka bir rakı.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. [Bu mesaj Qui tarafından 01 Ağustos 2004 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: orc_lord, 01 Ağustos 2004 02:24 tarihinde demiş ki: eee türk erkeği dışında başka erkek ismide yok :-p aaha lölünüz[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yoo, bu kadar genelleme yapmamak lazım bence.. amerikada tanıdığım bir kaç kişi var ve çoğu türk kahvesinin ne olduğunu biliyor, hatta bazıları seve seve içiyor...[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 SAdece kahve ile kalsa yine iyi geçenlerde horonla bi yarışmaya katılıp sonrada esasında bu bizim oyunumuz diye konuşuyolar. Dün acunda izledim bi yerde açmışlar yunanlar bi mekan dansöz falan oynatıyolar sonra belgeselde seyrettim yunan kahvesi istedi kadın discoveride sonra allahtan açıkladı bunlar esasında Türklerden aldı bu geleneği falan diye. Rodosta bizim 600 yıllık bıyığımıza bile el koymuşlar yunan erkeği böyle pala bıyıklı olur falan diye. Kafayı yicektim bu kadar eziiiq bi millet olamaz gidin sirtaki falan oynayın horon bile bizim dediler yuhh dedim yazık bi yandanda çok ezikler yani[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 iyide ben Dansöz araplıktan geliyor biliyordum? yanlışmıyım?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bnde ole bılıyordum eheh=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ay herkes de dunyayi arsinlamis anasini satiim yok orda oyle burda boyle fln diye. su anda amerika nin kasaba gibi bi yerindeyim ve burda bile herkes turk kahvesini turk hamamini biliyor. bi cafe ye gidip oturunca menuye bi bakiosun aaa turk kahvesi hadi isteyelim. garson geliyo soruosun niye bunun adi turk kahvesi nerden biliosunuz butun herkes yunan kahvesi olarak biliyormus bunu diyorsun adamin sana verdigi cevap amerika da herkes turk kahvesinin ne oldugunu bilir ve oraya turk kahvesi yazmak zorundayiz yoksa insanlar gelip niye onu siparis versinler ki diyor. yani burdakiler biliyor turk kahvesini. gyros denen sey bizim donere acaip benzeyen bir sey gibi gozukuyor tadi farkli ama olsun. ve bu cok normal cunku doneri icat eden de araplar yani butun kebab fln arap kulturu. ha ben neye kizarim biliyor musunuz, adamlarin yaz tatilinde parali olanlari yunanistan a parasiz olanlari turkiye ye geliyor. iste onemli olan sey bu, onemli olan para kazanmak di mi? ayrica bi tek dolmayi gercekten bizden calmislar diye biliyorum o da onlarin kulturunde de var ve bizden once tanittiklari icin oyle biliniyor.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bide galiba baklavayı calmıslar yada bız onlardan mı caldık bılmıorum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Turkler ne kadar kassalar da diğer ülkelerin görüşleri değişmez. Bu tüm milletler için geçerli bence.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bildiğim tek şey siz baklavaya ağlarken adamlar donunuzu çalacak.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 heh kiddo ne guzel soylemisin abicim budur ya[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: kiddo, 01 Ağustos 2004 17:56 tarihinde ne kadar guzel bır soz solemıs: Bildiğim tek şey siz baklavaya ağlarken adamlar donunuzu çalacak. cok dogru euheu=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tren gibi gayet güvenli araç bile burda can alabiliyor. sağlık hizmetleri dökülüyor, trafik kazalarını biliyorsunuz, gasp edilen tecavüze uğrayan turistler ohoo...bırak allasen ben dışarda biri olsam ve bunların yarısını duymuş olsam zaten gelmem türkiyeye.. halk bilinçlense, tepemizdekiler kendini değil ülkeyi kurtarmayı hedeflese, demokrasi otursa zaten akın akın turist gelir buraya. önce bir ülkeye sahip çıkalım kahve işi sonra.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar