Castiel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bu talentlerin amacı ne yani ne yapacaksın oyunda onu öğrenebilir miyim ? ve levelın kaç şuanda ? edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 daha 73.4 80de emblem kasmaya başlama amaçlı , çok fazla yormadan , çok düşük DPSde kalmadan takılma amaçlı talentler. şu anda , büyük level farkı olmadığı sürece DPSde en yukarda kalabiliyorum , steady shot ata ata.. 80de işler nasıl değişir bilmiyorum elbet , o yüzden hem görmem hem de tavsiye almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mm ya da surv neden gitmiyorsun onu anlamadım ? Imp Concussive Shot vs gibi talentler gereksiz pve anlamında. Şimdi quest yapıyorsan petine hp vermen gerekecek böylece grup questlerini falan rahat şekilde sololayabilirsin ha böyle bir derdin yoksa o 5 puanı aspect of the hawk için harcamak tabiki daha iyidir. Max dps alabileceğin BM buildi bunun gibi birşey olur. http://www.wowhead.com/talent#cgbMzxxRfuoest0eVoZL:bAiMz0 örnek vereyim levle 80 icc geared bir bm hunter ile mm hunter arasında 5k lık dps farkı oluşabiliyor (bunu hunterlarımız öylesine deneyip gözlemleme şansı yakalamıştı) ben bm seviyorum onu oynamak istiyorum diyorsan sorun yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yok ben de farkındayım , gayet DPS farkı var elbet. 80 sonrasında önce survival sonra da yeterli arp olunca da marksmane geçiş olucak bende de. 80e kadar quest yaparken çok da zorlanmamak için geçtim bu talente , ama DPS de arttı. daha rahat maksimumunu alabiliyorum sanırım ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Yani o halde bu talenti kullanman daha iyi olacaktır ufak tefek değişiklikler yapman gerekecek. BM sıkıcı geliyor bana level kasarken bile surv seçmiştim epey eğlenceliydi, aslına bakarsan hunter class olarak sıkıcı ya neyse (bkz hunter altım ile en son raid tarihim: 6 ay öncesi) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 benim gibi rahat adamlar için bire bire ama :) sadece encounterlar öncesinde hareket ediyosun %80inde. hele beast masteryde tek shot spamlaemek tam benlik. ama ilerleyip "competitive" zamanlara geldiğimde işler değişicek gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 80im 2 gündür , oyuna bakış açım değişti resmen , ne rahatlıkmış 80 olmak :) çarşamba server restartı sonrası 80 oldum hemen , ilk günden voa10 ve voa25 yaptım şansa , güzel iki tane de dropum oldu. bismillah başladık bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 5.4k oldu gs dün de ilk ICC runımı yaptım , kendim kurmak zorunda kalmış olsam da , neredeyse kill olmadan 4 boss indirdik. keyifliydi gayet :) bundan sonrası keyifli gayet. bu arada ravenholdta olanlar varsa ve pvp seviyosanız , Dark Saints guildine bir göz atın derim. 55 kişi girilen wintergraspler çok keyifli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tebirkler tunch :) ben de llevel kasıyom canımı sıkan şeyler aynı: GS ve achievement. bi de tank oynamak istiyom. hala kaynak site bosskillers.com taktikler için bilen varsa başka başlık açmadan burdan sorıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tank en zoru.. gidip fll triumph farmlaman gerekli en azından 4k gs olana kadar falan. DPS gibi pvp itemi de işine yaramıyor :/ ravenholdta mısın sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 dün akşam da icc10 yapyık , 7 boos kadar gittik , prof.dan önce main tank "kaöınca" call dedik. darısı haftaya olan raidlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ravenholdt&cn=Melaike tavsiyelerinize açığım pek tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 toparlanıyor yavaş yavaş :) http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Ravenholdt&cn=Melaike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Hunter için bi sorum olcak, 16lvl hunter kastım hemen, talent butonuna basınca pet talent verme yeride geliyo, great stamina falan var ama 1tane bile talenti yok petin sebebi nedir? pet te 16lvl nedne 1 tane bile verilebilecek talent puanı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 20'den sonra her 4 levelda bir geliyor pete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 tmm saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar