Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ya ben uyuyamıyorum yada uyuyunca en fazla 6 yada 7 saat uyuyorum sonra zınk diye kalkıyorum ayağa bunu geçirmemin yolunu bulabilirmiyim yoksa alışkanlık yüzündenmi? bi çare söyleyin gözler pötlek oluyorum hep hiç uyuyamıyorum (dün mesela gece 5 te yattım öğle 12 de kalktım)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi [Bu mesaj Erutan tarafından 01 Ağustos 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 benımde kalktıgımda delı gıbı bas agrıları ıle kalkıyorum bunun sorunu ne bılmıyorum bende oyle tas catlasa 7 8 saat uyuyorum sıcaklardan ola bılırmı acaba ya[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bilgisayar başında cok kalınca bana da oluyor. 7 8 saat zaten normal uyku zamanı değil mi yoksa ben mi oyle biliyorum[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 7 8 saat normal uyku evet[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ne güzel işte ne yapcaksınki uyuyup[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Uyku hapı dene doktor kontrölünde yok ben öle yapmam uraşmam diorsan. Çok fazla yorul deli danalar gibi koş haraket yap yürüyüş yap vücüdunu fiziksel olarak yor bakalım ozamanda böle uyuyabilicekmisin en azından 10 saat garanti uyku diyorum sana[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 abı nesı normal 7 8 saatın ben kendımı ezık gıbı hıssedıyorum bu saatler arasında kalktım mı normalı 10 saat hatta 12 saate bıle cıkcagım olıucak yanı sonra bır dus allah benden mutlusu olmaz o gunlerde[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben aralardada uyanıyorum zaten uyandımmı uyumam en az 15 20 dakkayı alır eh yani siz halimi düşünün sonra gelip burda ne zırvalıyorsun diyorsunuz.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben normalde 14:30'da kalkıyorum desem kızarmısınız? :D:D:D bugün pazar ailece kahfaltı yapalım die erkenden uyandırdılar yoksa imkanı yok kalkmam.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 erutan kendini yor ama gözlerini yorma. Gözler yorulunca uyku felan kalmıyo. Ben gece 2 ye kadar makina başında duruyorum sonra sabahlıyorum uyumak imkansız oluyor.[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 cok guzel birsey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 kendimi yoracam bakalım oljakmı :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 uyku hapı vs. al derim. ben bi yatıom 13 14 saat ohh bu yaz sıcağında uyumaktan ba$ka care uok zaten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bana gayet normal hatta fazla gelmekte 7-8 saat uyku. Gunde 4-6 saat arası uyuyabilen biri olarak. Yorgunluk, beslenme, stress, hayat düzenin... bunların hepsi etken uyku düzeninde. Lise, uni zamanı ben de 8-10 saat uyurdum. Is temposu, sorumluluklar devreye girince, yas da ilerleyince uyku ihtiyaci azaliyor sanırım. Bir cocuk gunde 10-14 saat uyuyabilirken, yasli birine 4-5 saat yetmekte. Belki sen de yeni bir döneme girmissindir? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 genç bir insan 4-5 saatte dinlenebiliyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 6-7 saat uyuyup da ühü uyuyamıyorum ws. diyenler işe başlasın bir an önce diye umuyorum. görsünler o zmn nası oluo.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 evet evet şişlmanlayamıyorum... bunu sıcaklarla b,r alakası var mı?[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar