Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorunum Var...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

ya ben uyuyamıyorum yada uyuyunca en fazla 6 yada 7 saat uyuyorum sonra zınk diye kalkıyorum ayağa bunu geçirmemin yolunu bulabilirmiyim yoksa alışkanlık yüzündenmi? bi çare söyleyin gözler pötlek oluyorum hep hiç uyuyamıyorum (dün mesela gece 5 te yattım öğle 12 de kalktım)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi

[Bu mesaj Erutan tarafından 01 Ağustos 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abı nesı normal 7 8 saatın ben kendımı ezık gıbı hıssedıyorum bu saatler arasında kalktım mı normalı 10 saat hatta 12 saate bıle cıkcagım olıucak yanı sonra bır dus allah benden mutlusu olmaz o gunlerde[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın
Hala Aklında Adın
Sosyal ağlarda paylaş

ben aralardada uyanıyorum zaten uyandımmı uyumam en az 15 20 dakkayı alır eh yani siz halimi düşünün sonra gelip burda ne zırvalıyorsun diyorsunuz.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sosyal ağlarda paylaş

Bana gayet normal hatta fazla gelmekte 7-8 saat uyku. Gunde 4-6 saat arası uyuyabilen biri olarak. Yorgunluk, beslenme, stress, hayat düzenin... bunların hepsi etken uyku düzeninde.

Lise, uni zamanı ben de 8-10 saat uyurdum. Is temposu, sorumluluklar devreye girince, yas da ilerleyince uyku ihtiyaci azaliyor sanırım. Bir cocuk gunde 10-14 saat uyuyabilirken, yasli birine 4-5 saat yetmekte.

Belki sen de yeni bir döneme girmissindir? :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...