Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tuvaleti geniş bi yerse neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dworgian said: Sintisyzer said: said: Biriyle tanıştıktan sonra en erken ne zaman seviştiniz? Bir saatten kısa bir süre sonra: Yüzde 6.8 turkiyedeki kadınların yuzde 7si paralı mı yani? nie abi arkadaş ortamı parti fun olmadı mı hiç?sana çok olmuş gibi konusuyosun da :) oldu ayrıca evet, ama sevismeye kadar gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 18 yıllık abazayım, ben böyle anket görmedim arkadaş. hakkımı kim yiyorsa haram olsun ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gecko said: 18 yıllık abazayım, ben böyle anket görmedim arkadaş. hakkımı kim yiyorsa haram olsun ulan. yanlış yerde arıyosun olm, facebook'da olacak iş değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Arayan heryerde bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 çok saçma lan bu desem captain obvious olmam di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 BU anketi yapanlar Eğlenmeye bara partye filan gitmişlar hazır gitmişkende soralım demişler böyle bir sonuç çıkmış :) bi party de kafası güzel olup ta 1 saate vermeyecek hatun %10dur en fazla... Eşliler milfler dahil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 nixniz said: BU anketi yapanlar Eğlenmeye bara partye filan gitmişlar hazır gitmişkende soralım demişler böyle bir sonuç çıkmış :) bi party de kafası güzel olup ta 1 saate vermeyecek hatun %10dur en fazla... Eşliler milfler dahil :)too much (HIMYM)+(Entourage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 gayet doğru sölüo çok film izliosn laflarına gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ozaman delüanlı gibi cevap verin kaç kere o %90lık kısma denk geldiniz? edit: tanıştıktan 1 saat sonra vermek kapsar partide sarhoş olduktan 1 saat sonra vermek, ama eşit degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Oh iyi ki ilişkim var diyorum bu topikleri görünce. Çok çetin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Dünyada 6 milyar kadar insan yaşadığı göz önüne alınırsa, 4000 kişi üzerinde yapılan bir araştırmanın çok ta fazla bir geçerliliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Phae said: Oh iyi ki ilişkim var diyorum bu topikleri görünce. Çok çetin be. öyle deme bi de şu açıdan düşün bi sürü iki kadınla beraber olma şansını kaçırıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu 4000 özenle seçmişler lan türkiye gerçekleriyle alakası olmayan yollu kızları toplamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 SeaGle said: said: 5 saat içinde yatak odası Biriyle tanıştıktan sonra en erken ne zaman seviştiniz? Bir saatten kısa bir süre sonra: Yüzde 6.8 1-5 saat sonra: Yüzde 25.6 Bir günden kısa bir süre sonra: 10.2 1-5 gün sonra: Yüzde 10.4 1 hafta sonra: Yüzde 8.8 1 ay sonra: Yüzde 20 1 aydan biraz fazla bir süre sonra: [b]Yüzde 18.2[/b] 1 aydan fazla ne ya ? Napıcaz lan bi ay boyunca ? İtalikle işaretlenmiş bölgedekilerle tanışmaya , kaynaşmaya devam etmekte fayda var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Rock said: Dünyada 6 milyar kadar insan yaşadığı göz önüne alınırsa, 4000 kişi üzerinde yapılan bir araştırmanın çok ta fazla bir geçerliliği yok. 4000kişi ile gerçekten görüşmüşlerdir diyorsun yani.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Anket internet üzerinden yapıldıysa niye olmasın. Zamanı boş olan insan çok. Edit: alıntı kaldırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Biraz öpüşmeye ve cilveleşmeye izin veririm, daha fazlası yok: Yüzde 60 izin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 e izin tabi. tecavüz mü etmeyi planlıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yoo plansız hareket ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yok daha neler ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 e anlık da olsa sonuçta hatunun izin verdiği yere kadar gidilir yani. gerçi binevi sexizm yaparak kendimle çelişiyorum ama erkeğin aman duralım yeter falan demesi pek rastlanır bi durum değil(dir diye tahmin ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 4.000 erkeğe sorsalarmiş ya taniştiktan kaç saat sonra sevişmeye başladiniz? imm 5dk içinde başladik sonra parasını verdim çiktim filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 nazdır naz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 iki kişinin bildiği sır değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar