throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 anagram solver lazim gibi ama turkce olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dreagloth said: @fistan başlık gayet açıklayıcı. :) değil. ne hakkında yardım aldıgını yazabilirsin böylece o konuda yardım edemeyecekleri, belki yardım edebilirim diye tıklattırıp zamanlarını çalmaktan alıkoyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Abi saçmalıyorsun, başlığa tıklayıp konuyu anlamak 10 sn. Senin için özür dileyeyim bari hayatlarından 10 sn. çaldığım insanlardan. Neyse, ben de bakıcam şimdi, buluruz elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ışskma ile kelime var mı acaba hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 1 harf eksik ile buldum bir şey, umarım yanlış yazmıştır mesajı eşim, kişisel bölümüne taşınacak gibi konu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar