fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Aluriel said: zombiye inandınız da ısırığa çiziğe mi takıldınız ? Aluriel said: lan zombiye inandınız bıçağımı saçma buldunuz. tiplere bak Aluriel said: zombiye inandınız da bıçağamı takıldınız la kaldığımız yerden devam ediyoruz Aluriel said: zombiye inandınız da dedenin kaç el ateş ettiğine mi takıldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 dizinin başında şu çocuk ölse en az 4kişi hayatta kalacaktı net. Öldürün gitsin ne cenabet çocukmuş be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Son bölüm iyimiş arkadaş öyle söyledi. Kaldığım yerden devam edeyim mi umut var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ahah aluriel :P güzel tespit fir3blad3 verdim repini sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 fir3blad3 said: Aluriel said: zombiye inandınız da ısırığa çiziğe mi takıldınız ? Aluriel said: lan zombiye inandınız bıçağımı saçma buldunuz. tiplere bak Aluriel said: zombiye inandınız da bıçağamı takıldınız la kaldığımız yerden devam ediyoruz Aluriel said: zombiye inandınız da dedenin kaç el ateş ettiğine mi takıldınız yalansa yalan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ısırık,çizik,bıçak olayları açıklığa kavuştu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 lan zombi var dizide ısırık açıklığa kavuştu diyorsun. kavuşmasa nolcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Şaka gibi ya adam takır takır atıyor orda kamera dönüyor falan diyosunuz.Adamlar hareket halinde arabada zıplaya zıplaya gidiyo her attığı headshot.Bunun için çok mu dikkatli izlemek gerekiyor? Arka sokaklardan farkı ne arkadaş o zaman böyle gidicekse orda da sıkıyolar 15 el aynı silahla takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 @ericcantona O kızın koşma olayına da gelince iyi izlersen shane le rick ormana girip ayrıldıgında gündüz.O kadar az olay oluyo shane'i vuruyo geri dönerken zombiler basıyo.Sonra da kız koşmaya başlıyo.Sence bu kadar az olay 10 saatte falan mı yaşanıyo ? Madem adam gibi izlemekten bahsediyosun adam gibi izlesen arada geçen zaman dilimindeki farktan o kızın sabaha karşı koşmaya başlamadığını anlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 abi niye detaya dikkat ediyoruz ki ya.izle geç abi basit bu kadar.yok reload etmiyomuş yok headshot atıyomuş bunları geçicen.dizi sonuçta sdfs.izle geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 o zaman bez bebek akar diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 asfas o kadar da değil yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ozmn bez bebek birazcık mantıksal hatalarına dikkat etse walking dead ayarına gelir diyosun sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 lan konu nereye geldi ahah.konsept farklılığı olduğu için ayrıca kitle farklılığı olduğu için imkansız öyle bişey.evet ciddi ciddi cevap veriyorum şuan sdfsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bunu da dedin ya helal..lafı nası anlıyon valla şaşırdım gece gece.İzle geç mantıgına dedim ben ama sen iyi anlamışsın ne diyim sana daha @mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ahah ortalık iyice karıştı ya. close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kısa ve öz yazın, 3 satırı geçmesin. çok heyecanlanmadan, hadi bakayım. @aluriel takipçilerin artıyor, severek okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 zombiye inandın da takipçilere mi takıldın nako? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 İmza yap da rahatlayalım azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Aluriel said: fir3blad3 said: Aluriel said: zombiye inandınız da ısırığa çiziğe mi takıldınız ? Aluriel said: lan zombiye inandınız bıçağımı saçma buldunuz. tiplere bak Aluriel said: zombiye inandınız da bıçağamı takıldınız la kaldığımız yerden devam ediyoruz Aluriel said: zombiye inandınız da dedenin kaç el ateş ettiğine mi takıldınız yalansa yalan de ZUAHAHHA abi Allah aşkına sus gülmekten ağladım.Beyler Rick'in oyunculuğuna bok atılmış tamamen KATILIYORUM! :D eleman oynayamıyo.Hele son bölümdeki tripleri becerememiş.Oyunculukta Darly ve Shane ezer.Geberen beyinsiz yaşlının adını unuttum bile beyler.Sofia'nın annesinin adınıda hatırlamıyorum okadar gereksizler ki.... Dünya'nın en iyi sniperını getir bukadar headshot atamaz herhalde... Lori senin kadar kaşarını bu alem görmemiştir.T-dog acilen ölmeli.Katanalı kadın fena gibi duruyo ama hala makineli tüfeği tercih ederim :D Rick ağırlığını koydu iyi oldu.o sofi'nın annesi hiçbir halta yaramazken darly'e nasıl kaçalım diyo anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Aluriel said: zombiye inandın da takipçilere mi takıldın nako? çok karışık işler çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yeni imzam çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yahu lori kaşarın en önde gideni kocası fuck badisini öldürdü diye birde tokat atıyor yatır kıtır kıtır kes zombieler yedi de bu ne be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 oha adam brit çıktı http://www.youtube.com/watch?v=WiggqC9c7T0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar