Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ya bu konularda işıklandırma ihtiyacım war.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 dikey geçiş 2senelikten 4seneliğe oluyor diye biliyorum yatay geçiş ise kendi bölümünden başka bölüme geçiş[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 napacan ki kasıs isler bunlar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yatay geçiş için ortalaman 2.5 in üğstünde olucak ve gideceğim uni ile ders lerinizi uygun olcak her uni de almıyo yani[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yatay geçiş ortalaması okuldan okula değişiyor. mesela yıldız da 3.5 olmalı en az. dikey geçiş ösym kontrolünde çook ufak bir kontenjanla yapılıyor, yatay geçiş ise okulun kontrolünde kafalarına göre davranıyorlar.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 misal şöle örnekleseniz mesala ben fizik bölümünde okurkene fizik müh. 'ne terfi edebilirmiyim.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Duke_Guybrush, 29 Temmuz 2004 03:22 tarihinde demiş ki: yapılıyor, yatay geçiş ise okulun kontrolünde kafalarına göre davranıyorlar. kısacası torpıl donuyor yatay gecıste...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben havacılık değil de inşaata girersem kasacam yatay geçiş makina için. Odtu de inşaatın hocaları gıcık değilmiş yatay geçiş için en ideal bölümmüş. Yandan aldığın dersleri geçmeyi düşündüğün bölümden al geçersen çok kolaylık sağlar. Geçen bi kaç kişi ile konuştum. İnşaata girersem kascam kesin.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mühendislikte yatay için de çok marifet lazım.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben de düşünüyorum bu olayı da mesela ikinci öğretime girersem nolacak ? diyelim ikinci öğretim makina müh.'e girdim birinci öğretim bilg müh.'e iyi bi ort yaparsam alırlar mı ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 cok zor ama imkansiz degil ortalama yapip yavsaklik gerekiyormus ama bilmiyorum tek bildigim bir arkadasimin abisi sabancidan bogazici elektronige gecti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hmm doh![signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 peki bu ikinci öğretimden bire geçmenin imkansız olduğu okullar var mı ? yoksa her okulda mümkün mü bu[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 her okulda ortalamayı tutturduğun takdirde geçebilmen lazım başka bir bölüme. bazen aynı fakülte içindeki bölümlerde izin werilio sadece. mesela itüde istediin fakülteye geçebiliosun. inşaattan bilgisayara mesela işte. 3.80 yapınca tabi :p zor işler bunlar ondan nasılsa geçerim die seçmemek lazım bölümü tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar