Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Steam dolar üzerinden satıyor acaba oyun US midir, yoksa EU mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben sana direk acc'ımı satayım içinde lvl 80 bear shaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yok sağol ben kendim 0'dan düşünüyorum, senditte 3-4 pound bişi aslında ama 15 gün beklenilmez. Steamdeki US mi EU mu bilen olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dostum ben sorunun cevabini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fiyatta anlaşırız raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 uygun fiyata ruhumu bile satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kendi sitesinde satiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dostum oyle ozel mesajla sormayla falan olmaz bu isler. Her seyin bi fiyati vardir. Fakirim diyorsan "Notwist zenci asilliymis, Rocco depresyona girmis" diye topic ac garbica sorunun cevabini vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Arkadasim o topakin icerigi ne oyle??? Duzgunce doldur icini, teyzem duymus rocco agliyomus kederinden falan de bari! Ayrica "lan" demissin... Canin sagolsun... Ama kalbim kirildi bunu da bilesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar