denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Yaslaniyor bu oturdugum koltuk Mabadimin altinda ezim ezim Bukum bukum Bir oyana bir bu yana Yaslaniyor bu masa Cevizler artik curumus Icten ice insan gibi olmuslar Sana bana benzemisler Yaslaniyor o duvardaki saat Gonglari bir bozuk caliyor Yelkovani Akrepi aldatmis Akrep intikam icmekte Yaslaniyor hemen yanimdaki pencere Yaslaniyor pencereden akip giden sokak Oynanmiyor ne top ne ortada sican Asfalt yaslaniyor Yaslaniyor parmaklarim Kanim firarda Gozlerim inat etmis dimdik bakiyor beyaz kagida Efkarim bile 80 lerine gelmis Bunamis burnum koku almaz Kalbim ise felcli Ayaklarim isyankar Yaslaniyor bedenim... Kar,yagmur,ruzgar hepsi yaslaniyor Eskisi gibi ugramiyorlar camima Gecmisime yanarken hep hatirliyorum O eski gunleri Sanki birer yesil yaprak gibi Bir gul kadar kan kirmizisi Ve bir su kadar berrak Eh diyor eh.. Hersey yaslaniyor Senin su kahpe salinip duran Senin su yosma gozlerinde parildayan Yalan bir turlu yaslanmiyor ASK! *Yazar oylece yazdigi defteri kapadi ve camin onunde soguktan donan guvercini izlemeye basladi.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 dur şunu türkçeye çevireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Tesekkur ederim emeklerinizden dolayi. Turkce klavyem olmadigindan ancak bu kadari olabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 dediğim yaparım türkçe said: Yaşlanıyor bu oturduğum koltuk Mabadımın altında ezim ezim Büküm büküm Bir o yana bir bu yana Yaşlaniyor bu masa Cevizler artik çürümüş İçten içe insan gibi olmuşlar Sana bana benzemişler Yaşlanıyor o duvardaki saat Gongları bir bozuk çalıyor Yelkovanı Akrepi aldatmış Akrep intikam içmekte Yaşlanıyor hemen yanımdaki pencere Yaşlanıyor pencereden akıp giden sokak Oynanmıyor ne top ne ortada sıçan Asfalt yaşlanıyor Yaşlanıyor parmaklarım Kanım firarda Gözlerim inat etmiş dimdik bakıyor beyaz kağıda Efkarım bile 80 lerine gelmiş Bunamiş burnum koku almaz Kalbim ise felçli Ayaklarım isyankar Yaşlaniyor bedenim... Kar,yağmur,rüzgar hepsi yaşlanıyor Eskisi gibi uğramıyorlar camıma Geçmişime yanarken hep hatırlıyorum O eski günleri Sanki birer yeşil yaprak gibi Bir gül kadar kan kırmızısı Ve bir su kadar berrak Eh diyor eh.. Herşey yaşlanıyor Senin şu kahpe salınıp duran Senin şu yosma gözlerinde parıldayan Yalan bir türlü yaşlanmiyor AŞK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 denwa said: Tesekkur ederim emeklerinizden dolayi. Turkce klavyem olmadigindan ancak bu kadari olabiliyor :) rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar