Satoshie Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Server: Karak-Norn Class:Witch Hunter İsim:Falcata Rank:Lvl 40 rr 80 Full sovereign set ve diğer setlerin hepsi mevcuttur. 200 scavenger 200 talisman maker. Class: Swordmaster İsim:Ninjutsu Rank:Lvl 40 rr50 veya 51 Üzerinde full sentinel ve conquerer setleri mevcuttur. 200 apothecary 200 cultivataion Fiyat olarak 350TL düşünüyorum.İlgilenen olursa özelden mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aha sato, hayırlı satışlar. Morfein- Daoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 satıcı arkadasa kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Kefil olmayan varmi gürkan abimize serverin en iyi wh sine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ah be Satoshie bu mesaj simdimi yazılır bu wh simdimi satılır :( aglıycam valla ...zegna nın swordmaster i aldım elimde kaldı :)) acc yi acıp oynamıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bexar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 rr 80 olmasada elımde bı WH var ıstersen satabılırım rr 66 full LV dropları vs warlord set parcaları bunların hepsı hazır ıstersen satabılırım Bu baslıgın sahıbınden ozur dılerım ama maksat arkadasların ısı gorulsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Hehe falcata senmiydin dostum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar