LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 selamlar, simdi ben woltk geldiginde, char'imi 80 lemistim. ancak sonrasinda hiiiic biseyine dokunmadim, oyundan sogumustum biraktim. hic dogru durust ins bile yapmadim, ustum 70 in epicleri ile dolu yani. su son donemde bi ufaktan accountu acayim, biseyler yapayim falan diye dusunuyorum, ancak gecen sure zarfinda oyun cok degismis gibi geldi bana, baya bi sudan cikmis balik gibi kaldim :D su 7 gun gel takil diye verilen bonus playtime da da bir warrior actim. soyle dusundum, o warrior u acarim, cataclysm gelince onu worgen yaparim?(su and tauren) olabilirmi boyle bir dusunce? ayrica warrior dan devam ediyimmi? yoksa rogue icin izlemem gereken yollari gosteren bi web sitesi falan varmidir tavsiye edeceginiz.. vs vs.. tesekkurler simdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bildigim kadarı ile worgene cevirme hemen olmucak lvl kassın q leri görün gibi bi muabbet vardı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Evet yeni çıkacak olan race ler için race change belli bir süre aktif olmayacak diye biliyorum.Irklar açılınca tekrar kasarsın 20 lvl çok önemli değil bence rogue a önem ver şimdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 okdir.. o zaman soru tek e iniyor.. rogue icin nasil bir yol izlemeliyim.. (yine sorum bir web sitesi vs, bunlarin yazildigi bir wiki falan varmidir?) soyle ornekliyebilirim. 80 oldugum gun biraktim oyunu.. hic bisey yapilmadi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 pvp pve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 o zaman uzerin berbattır bu nedenle öncelikle mutlaka daily hc leri yap sonra hc yapmaya devam et badge kas wg den markla item alabilirsin oraları kas voa sanırım almazlar. Hcleri yapmaya başla simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 okdir.. PVP yapmak istiorum sahsen.. :) cok degisiklik oldumu BG lerde? yoksa arena devammi? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aynı sadece random bg geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 okdir.. cooook tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar