monarchy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Arkadaslar bi turlu firewallı kapayamadım.Kapasam bile internete giremedim soyle acık acık yaza bilecek veya yazan bi yeri soyleye bilcek arkadas arıyorum Şİmdiden tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 arkadaslar sonunda firewallı kapata bildim fakat internet acayip yavasladı ama inanılmaz yavas hiç bir siteye dogru düzgün girmiyo defult atıyorum yok düzelmiyo msne bile yaklasık 3 dk da baglanıyo deli olcam herkeste boyle oluyormu acaba veya düzeltmeyi bilen varmı (((((walla kendi topicimde kendimden baska yazan yok haha :D))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bak yaptığın işlemlerin tersini yaparsan düzelte bilirsin. Yok eğer yapamam diyosan modemin arkasında bi tuş olcak siyah ufak bi tuştur bi kalem yardımı ile o tuşa basıp modemi resetlersen eski ayarlarına gelir. Ama unutma bu tuşa bastığında şifre de default olacaktır herşeyde. Yani tüm ayarları tekrar yapman gerekir ama çok ahım şahım şeyler olmadığından sorun yaratmaz 2dk nı alır en fazla. Ben firewall kapatma ayarlarını bikaçkere yazdım bu forumda biyerlerde arama bölümünden firewall yazıp aratırsan sanıyorumki bulmakta zorlanmazsın.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 valla tesekkür ederim tüm herseyi denedim bu lanet olası firewall kapanınca net yavaslıyo tekrar acıyorum değişmiyo modeme reset attım yok yine olmuyo tek care format kalmıstı onuda yaptım su an memnunum cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar