screwy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Holy said: en olmadı smaç yarışması yaparız, çembere değen kazanır?2v2 smac yarısması olabilir takım arkadaslarından birin oburu kaldırarak smac bastırtır.. benim takımım kazanır sdf
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Efes Burger teklifim hala geçerli, hatta şimdi gidip yiyelim dersen bile çıkar gelirim yani sdf.
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 beyler ben sabah hastanede olucam, top getiremiyorum yani üzgünüm.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 genç basketçiler ben gelemiorm yarın. haftaya 5 tane sınav 2 tanede odevim olduğu için okula erken gidicem. bi dahakine katılabilmek umuduyla :D
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Son saniye satışları! Valla ben gidiyorum yarın oynamaya, gelen herkesi beklerim. Sonrasında da gidip hamburger yiyeceğiz =)
screwy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben de kesin gidiyorum rada ve holy siz de gelin ek kotu pug alırız sut atarız geyik atarız BURGER YERIZ
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 4 kişi kaldık bugün valla, halı saha maçından sonra ufak bir maç daha yapana kadar. Önümüzdeki hafta tekrar satmayacağınızı umuyorum. Halı saha maçı da pazar olduğuna göre gene Pazar için bir topic açsak mı, ne dersiniz moderatörüm? Haftaya burada mısınız?
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 haftaya kesin geliorm ya. bu haftaiçi deli gibi sınavım var diyre erken geldim okula bugun.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Evet malesef halı saha cmts ve benim o gün gündüz çok işim olacak, bakalım kıfsmet.
screwy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben actım topak bekleyemedim mod u sdf
Öne çıkan mesajlar