Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Explorerda bir sorun oluştu hiçbir web sayfasına giremiyorum ama ping ve dl yapabiliyorum ad-aware + norton hatta pandaylan search yaptım birşey bulamadı DNS serverlarında sorun oldugunuda sanmıyorum çünkü şuan kullandıgım bilgisayarda aynı dnslerle çıkış yapıyor.bir el atın :) Ayriyetten IE dedir soru dedim opera çektim hala aynı sorun devam ediyor.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 kablonet ise kablonetin bağlandığı usb root hub ı sil yenile düzelir[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar