fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 mjonesla konuştum. bugün zannetmiş çarşamba diye. haftaya çarşamba olduğu için geliyor o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 arkadaşlar.. kötü haber.. benim normalde 14 ünde olan sunumumu hoca 7 sine almış failladım.. :( ama iyi yönden bakın çarşamba olunda mjones için müsait oldu :) ben yine çarşambaya gelmek için ayarlamaya çalışacağım ama ne olur ne olmaz diye siz bir yedek bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu bahsi geçen halısahayı bilmiyorum ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 nerden geliceksin. birlikte gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 100 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 araba varsa aşti metroya gelirsin ordan birlikte gideriz yoksa dolmuşla aşti metroya gelirsin ordan birlikte gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 dolmuş aştiden geçmiyor ama, balgat milli kütüphane sora kızılay yapıyo. tarif etsene bi yerini halısahanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ulusa giden dolmuşlar geçiyo abi. yeri de şurası http://img408.imageshack.us/img408/3375/adszrf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 milli kütüphanede inip gelirim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 o da olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 milli kütüphanede toplanıp birlikte gidebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ha iyi yeri kolaymış..100. yıldan gelcek arkadaş ben alabilirim seni istersen.. son çağrı ümitköy taraflarından gelcek varsa alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sdeceokuyangenç said: 100. yıldan gelcek arkadaş ben alabilirim seni istersen.. olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 herkes birbirinin elini tutsun kaybolmasın kermiti ben tutarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çarşamba yapıorz dmi son karar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çarşamba 11.30-12.30 a aldım maçı. çok geç gelemem diye var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede kermit wastryx sadeceokuyangenç vidar pipo_14 4ever 4ever+1 mjones tunca benim ev arkadaşım benim bi arkadaşım daha bi arkadaş daha kaleci olarak belkiler babacum narziss bişekilde 14 oluyoruz yani. çarşamba 23.30 - 00.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 cumartesimi ? naptın abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kim dedi lan cumartesi diye. çarşamba o çarşamba dsflslfkj. kafa gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 c.tesi gece halı saha maçı yapsak dalga geçer herkeŞler bizle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 niye lan ben yapıyorum 2 haftada bir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hergün alkol günüdür c.tesi hayvani alkol günüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Vidar said: sdeceokuyangenç said: 100. yıldan gelcek arkadaş ben alabilirim seni istersen.. olur. sdeceokuyangenç said: hergün alkol günüdür c.tesi hayvani alkol günüdür verdiğim kararları gözden geçirmeliyim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu kurala ihanet edip cuma hakkımı kullandım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben de hayvani içtim. başım çatlıyo. kafam hala iyi. hatun da burnumun dibinde horluyo. ivet. kaçıcam biraz sora asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar