Giovanni Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Şu logomuz var Tıklayın Bunun aynen röprodükte edilmesi gerekiyor. Aynısı yapılmalı yani ama çok yüksek çözünürlükte ya da freehand olarak. Bir de hukuk bürosu yazısı > "Avukatlık Bürosu" olarak değişecek Bir de aynısının Avukatlık Bürosu yerinde "Law Firm" yazanı olmalı. Font Times New Roman. Çok basit bir iş ama gerçekten çok acil ve elzem olarak ihtiyacım var. Şimdiden yardım edecek arkadaşlara çok teşekkürler. Not: MadOrca abi görürsen noluyor lan deme acil baya mecbur kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v107/alexiseptimus/lawfirm1.jpg Law Firm Hukuk Bürosundan kısa kaldığı için büyütmek zorunda kaldım, aşağı yukarı sağa sola demiyorsan, tamam diyorsan, mail ver göndereyim EPS formatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 http://uploading.com/files/7194a6m2/aksan%2Blaw%2Bfirm.eps/ belki görmem falan, upload ettim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 çözünürlüğü söylersen yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 EPS'de scale'ı kendi girip büyütebiliyor istediği kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hmps. ben bilmiyordum valla eps'yi iyiymis. ps'de yapıcaktım da neyse, yapılmışı varmış ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi cok tesekkur ederim valla bir sey var sadece bu ortadaki kirmizi cizgiye esit mesafelerde olsa iyi olrdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 meafeden kastım yazıların kırmızı cızgıye mesafesı bır de HUKUK BUROSU yazanı da lazım Law Firme ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ulaynnnn sizin gibiler yüzünden bana iş gelmiyor asuhdausdas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 alınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oh, son mesajın üstünden 8 gün geçmiş ve hala ilk sayfada mı bu konu. tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 nerde daesular horacelar doldursun ilk sayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar