Maedhros Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Selam şuan elimde bitane netbook var format sonrası driverlarını buldum yükledim herşeyi tam fakat parmak izi sürücüsüyle ilgili bir sorunum var. Asus n10jc alet. Asusun kendi sitesinden aldığım netbooka uyan parmak izi yazılımı olan protector suite.Şimdi önce kurdum driverı indirip sonra tam yükleyemedi sorun var dedi.Sildim bir daha yükledim restart attım çalışıyo gibiydi sonra mavi ekran verip resetlendi.Tekrar restart attım sorun yok gibiydi parmak izi kaydetmek için açtım menüsünü takıldı menü.Sonra tekrar sil yükle yaptım yine mavi ekran combosuna devam etti bende aygıt yöneticisinden kapadım ve mavi ekran geçti.Kısacası bundan dolayı mavi ekran veriyor.Şimdi bana ne önerebilirsiniz tam anlamıyla yükleyebilmem için?Mavi ekran çok hızlı geçip gittiği için onunla ilgili bilgi veremiyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar