Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 rus yapımı harika bi oyun. hem tanıtiim dedim hem de bi yardım istiim dedim.. indirdim 4,5GB. kurdum. setup ekranı full rusçaydı bastım butonlara işte. norton dellendi, kurma yapma etme sakatlık var hissediom dedi. neyse devam ettim hırsla kurdum. sonra bi ton program daha kurdu arkadaş. kurum bittikten sonra program filestaki klasöre balktım 400mb..... exe yok. bişe yok. anlamadım. program lşistesinde de yok uninstal edebileyim :( ne alaka ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kötü indirmişsindir korsana hayır bi de aramaya inanalım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 arattım ama çıkmadıki :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Aramazsan arama yar Arama fail oldu heralde =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 crit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Öyle bi amacım yoktu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 biliyorum canımm benim <3 kendi kendimle dalga geçiorum, yerim ben seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar