HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Blackmore's Night konserinde Ritchie abimiz bi enstrüman kullandı. Böyle bi kutu,yandan çıkma kolu var. Kolu çevirdin mi manyak bi ses çıkartıyor bi de kutunun üstünde garip teller var gitar gibi elini koyup çalıyo işte :) Bu aletin adı nedir? Bir de bulabilir miyim? Ya da en azından çalan birini görebilir miyim!!! Saygılar sevgiler
John_Silver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ekleme : kolu çevirdikçe gaydaya benzer ses çıkarıyor[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 öyle çok alet war böyle çeşit çeşit. adını bilmem de çok güzeldir böyle diablonun müziklerine benzer müzikler yapmak mümkündür :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bi lap steel gitar türevi olsa gerek. ama bilemiyorum kol çıkrık filan... özgün bişi heralde.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 forumlarini arastirin bence, kesin vardir baya guzel bi aletti[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love...
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 alakasız ama ritchie blackmore un yaşını ya da doğum tarihini bilen var mı? merak ettim[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 50yi geçmiş olduğunu biliyorum..
Öne çıkan mesajlar