Aik0 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 birinin nickine sağ tıklayıp messenger plus özellikleri sekmesinden kişi bilgisine tıklıyorum. çıkan ekranın alt köşesinde bu kişinin listesindesiniz veya listesinde değilsiniz yazıyor. ne demek oluyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 silmiş ya da silmemiş demek oluyor online olanlar zaten silmemiş de, offline olanlara bakıp silen var mı görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 online iken kişi listesinde degilsiniz yazısını gördüm o nası olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Aik0 said: online iken kişi listesinde degilsiniz yazısını gördüm o nası olucak? seni silmiş ama engellememiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ha bir de tek tek tıklayıp check etmene gerek yok. sağ üstte plus özelliklerinden kişi listesi temizleyicisine gidersen orada kimin listesindesin, kimin değilsin gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 seni sildim telefon defterinden adının üstünü heep karaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bittus said: ha bir de tek tek tıklayıp check etmene gerek yok. sağ üstte plus özelliklerinden kişi listesi temizleyicisine gidersen orada kimin listesindesin, kimin değilsin gösteriyor. eminmisiniz bunu dogru olduğundan? daha 3 gun önce konuştuğum kişinin listesinde değil gozukuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 engelleyip silmeyince de listede değil gözüküosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 engellenmişsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 haydaa. olmadı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 akşam simidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Aik0 said: Bittus said: ha bir de tek tek tıklayıp check etmene gerek yok. sağ üstte plus özelliklerinden kişi listesi temizleyicisine gidersen orada kimin listesindesin, kimin değilsin gösteriyor. eminmisiniz bunu dogru olduğundan? daha 3 gun önce konuştuğum kişinin listesinde değil gozukuyorum? şöyle birşey de var tabi, eklemeyi unuttum. eğer birini yeni eklemişsen orada listende değil diyebiliyor. accuracy %80 gibi bişe. çok güvenme sen ama, moralini bozma sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 failed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 çalışmıyor la o, inanmayın. eskiden iyi güzel gösteriyoduda sonradan kapattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yalan sölüyo. demin silindigimi düsünüp YEA SEN BENI SILMISSIN diye drama yaptigim adam cok güzel bi sekilde beni silmedigini ifade etti. simdi hangisine inancagimi sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ama options > privacy > allow list > nick'e sag tik > delete yazisi cikiyosa silmistir. daha saglam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 değil. oda çalışmıyor artık. live geldi privacy hede höde yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 msn mi kaldı hacı yaw eskiden 7 24 açıktı msn ama bilmiyorum şu son 1 yıldlr falan kullanmıorm ben pek. bide seneler oldu şu plus'ı niye live paketinin içine koymuyorlar ayrı ayrı dl'ye uğraşıo millet anlamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar