_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 3-4 nisan açık öğretim sınavları var. Bilmiyorum aranızda açık öğretim okuyan varmı ama bence illet bişi 4 sendedir bitmedi gitti. Oysaki Kocaeliyi ne rahat bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ahhaa benimde var son sınıfım gerçide hiç çalışmadım bu sefer iktisat 4 okuyorum pazartesi itibariyle biraz çalışayım diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aha bende ilk kez gircem 2yıllık bankacılık okuyorum rasgele yazdım bu 2 yıllık çıktı sansıma D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ben iktisat 3. sınıfım anladım ki bitmiyomuş.saldım iyice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar