Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meslek Seçimi

-Dark_Angel-

Öne çıkan mesajlar

10k ile bogazici kimya muh ve butun temel bilimlerine girer.
itude bilgisayar elektronik gibi birkac bolum haric hepsine girer.
yildizdaki tum bolumlere girer.

benden tavsiye sakin okul secme bolum sec. bunu herkes soluyor ama istemedigi okulda istedigi bolumu okuyan biri olarak ben cok daha net soyleyebiliorum cunku yasayan bilir ve yasiyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hep doktora yapacagim diye dusunup master'da biraktim, doktora yaparim gibi bir karar vermek icin cok genc yastasin bence.
Sana onerim, eger boyle bir dusuncen varsa, hem akademi hem de endustride gecerliligi olan bir meslege yonelmen, bilgisayar bilimi bu acidan iyi mesela baya.
Fizik ile akademisyenlikten baska sansin kalmaz acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Elektrik-Elektronik gibi 2in1 oldugunu iddia eden bu ucube bolumu hic dusunme uzak dur. Direkt Elektrik Muh girebilirsen gir. Biraz da bolumlerde/okullarda hangi derslerin olduguna bak. Mesela Bilg. Muh'de biraz Elektrik Muh. vardir. Yani ne istedigini iyi bil. Software kasicam ben diye Bilg. Muh. girip hayatinda hic isine yaramayacak dersleri alanlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz o biraz da bizim ulkemizle ilgili. biliosunuz artik bilgisayar bilimleri muhendislikten ayrildi. fakat bizim ulkemizde ayrilamadi henuz. ben de bilgisayar bilimcisi olmayi istiyordum ama ulkemizdeki kosullari dusunurek mecburen bilg muh tercih ettim ve evet malesef su an fizik falan gibi bissuru muhendislik dersiyle ugrasiyorum. fakat baska secenegimiz yok denebilir su gunun turkiyesinde.

bilgsayardan sonra fizik uzerine calismak istersen de tabii ki calisabilirsin. bilgisayar artik her alanda bu cok somut bir sey. bilgisayardan ciktiktan sonra bilgisayar ve fizigin kesistigi bir alan bulabilirsin. quantum computing falan olabilir belki bilgim yok tam.

bu arada elektrik elektronik okursan, fizige hic ama hic yabancilik cekmezsin. fizik uzerine master falan da her turlu yaparsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...