gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kablosuz logitech klavye mouse seti kullanıyorum aletin driver cd si kayıp, ama od sadece klavye içindi neyse, ne zaman pc yi kapatıp tekrar açsam mouse un tekerleriğinin 1 turnda çevireceği ekran sayısı 3 iken hep 1 e düşürüyor eskiden olmazdı, bu formattan sonra başladı fikirlerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 1 turnda cevirecegi ekran sayisini 3'e nerede ayarliyorsun? o program/driverla ilgili bir sorun olma ihtimali yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 windows un kendinde olması lazım o ayarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 denetim masasından fare ayarlarına giriyorum, wheel i seçince çıkıyor direk driverini tekrar bi yüklemeyi denesem iyi olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar