Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 *Nasil oldu bilmiyorum ama hiçbir oyunu,programı alta alamiyorum. Masaüstüne dönüyorum ama hala arkada aktif gibi duruyor. Mesela bir oyunu alta aldım diyelim masaüstünde boş biyere tikladım diyelim oyunun içindeymiş gibi oradada tıklıyor yada oyun hala açık masaüstüne döndün diyelim msn'e tıklıyosun msn açılıyor ama hemen arka plana Oyun oturuyor masaüstünde kalmıyor. *Bir'de küçük problemim var belki bundan dolayıdır bilemiyorum. SS alamıyorum hiçbir oyunda Print screen tusuna bastımmı arkada hangi oyun acık olursa olsun masaüstünü çekiyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 windows 7 değil o kandırmışlar seni çözüm gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 oyunu Window modda oynuyor ve maximize ettiysen window modda, o yuzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar