vortex Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 merhaba arkadaşlar bi oto tamir yedek parça bayisine broşür yapıcam ama sektör dandik oldugundan pek bi fikir bulamadım nettede ilgi cekici örnek yok. önerilerini paylasan olursa tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sektör dandik filan değil yahu , bı kac tane baska fırmanın broşöründen edinirsen fikirler gelir aklına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sen bana pasla ben 1 haftaya btirip sana yollayım yarı yarıya bolusek parayıda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Çok fazla yaratıcılık gerektiren bir mecra olduğunu düşünmüyorum bunun, ama illede roman olsun diyorsan pop up book şeklinde yaparsın bir sayfasını. http://www.bergintoys.com/heros/2004-Oct/details/Shogun%20Pop-up%20Book%20.jpg Tabii kalkan kısmında DOĞAN USTA EGZOST ROT BALANS falan yazacak, adamın dükkanının görseli olacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar