Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sinüzit için ameliyat olup burundan kist aldırdım, alnımı temizlediler ama hiçbişi farketmedi. hala kışın dişlerim ağrıo yürürken. ayrıca burundan sıvı adrenalin almak feci acı verio söölim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 seagle için çürümüş abi sdfds geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi şimdi gastritin belirtilerine baktım da oradaki bişi tutmuyo yani. ne kusma var, ne ağrı, bulantı vs. sadece sabahları uyandığımda hafif bir ağız kokusu var yani. o da zaten fırçalayınca gidiyor, gün içinde bir sıkıntı yok. ama sabahları tükürük sarımsı, yoğun ve kokulu oluyor. neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 defalarca yazmaya çalıştım biri bile olmadı bakalım bu olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 wha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 O ağız kokusu sabah herkezde olur.Açlıktan canım o kahvaltı et geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sen bide migren olsan daha fena yaparsin kendini. keske sinuzit olsam dersin kendi kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 çürük, palk, diş taşı, sinüzit, geniz akıntısı , ağız kuruluğu gibi sebeplerden bir veya daha fazlası ağız kokusu(halitosize) neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 PATA said: O ağız kokusu sabah herkezde olur.Açlıktan canım o kahvaltı et geçer Açlıktan değil ya onu biliyorum. Hemen kahvaltı etsem de geçmiyor çünkü. Sinüzitin neden oldukları arasında vardı ağız kokusu. Ben ondan şüphelendim de. Bi mide hastalıkları bölümüne gidicem. Birde KBB'a uğramam lazım. blazkowicz said: abi şimdi gastritin belirtilerine baktım da oradaki bişi tutmuyo yani. ne kusma var, ne ağrı, bulantı vs. sadece sabahları uyandığımda hafif bir ağız kokusu var yani. o da zaten fırçalayınca gidiyor, gün içinde bir sıkıntı yok. ama sabahları tükürük sarımsı, yoğun ve kokulu oluyor. neden acaba? İşte sinüzit sanırım onun nedeni. Bende de aynı olay var. Birde bazen kanlı oluyor tükrüğüm ya da mukoza. Ha bu arada dün geceden beri boşalıyor burnum, iltihaplı bir şekilde. Bu kadar şeyi ben mi depoladım yoksa sürekli üretiyor mu bu dangoloz sinüsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben deldirip vana taktırmayı düşünüyorum sinüslerime, doldukça boşaltırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 enfeksiyon neticesinde oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Yanlız öküz gibi bi antibiyotik vermiş sanırım. Dudaklarımın suyunu emdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 copry said: çürük, palk, diş taşı, sinüzit, geniz akıntısı , ağız kuruluğu gibi sebeplerden bir veya daha fazlası ağız kokusu(halitosize) neden olabilir. ya hepsi olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 o zaman epic bir koku bekleyebiliriz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ağız kokunu kendin mi alıyorsun yoksa başkasına koklattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kendim alıyorum sabahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 böyle hani ağzını kapatıp burnundan nefes veririsin de koku hissedersin ya, o şekilde yapınca geliyor koku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar