Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Annesini çocuk yaşta uyuşturucu yüzünden kaybeden arthur(woody harrelson), zaman içinde yarattığı alt kimliği defendor ile suçlulara karşı savaş açar ve bir uyuşturucu patronunun peşine düşer. Acemice yöntemleri, acizliği ve herhangi bir süper gücünün olmamasından dolayı sıklıkla başını belaya sokan ve yaralanan defendor, kat (kat dennings) adındaki uyuşturucu bağımlısı genç bir kızdan yardım almaya başlar. Kısaca konusu bu, film baya başarılı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çok çok iyiydi film. biraz yavaş ilerliyo ama baya etkiliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aaa izliycektim bunu ben unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Guzel film(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 komedi mi ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 daha cok drama agir basiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar