Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ya arkadaşlar dragonlance kitaplarınden dragons of a vanished moon kitabına bilgisayarında ingilizce olarak sahip olan var mı varsa bana öms den ulaşabilir mi[signature][hline]Eğer içinizdeki güçten ümidinizi kestiğinizde ümidinizi kaybetmeyin çünkü ümit de gücün bir parçasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 satıyım hardcover :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yani bumudur paticik kardeşliği satıyım ama yine de sen bilirsin sly-one bilemicem ben başka kitaba sahip olan yok mu[signature][hline]Eğer içinizdeki güçten ümidinizi kestiğinizde ümidinizi kaybetmeyin çünkü ümit de gücün bir parçasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bu kitabın Türkçe'si çıktı mı acep? Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 halbadar kitabın türkçesi çıkmadı çıksa ben burda ingilizcesini aramam değil mi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Ya fizban bu undernet nedir ki bi tam adresini filan versene[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 irc abi mIRC yükle /server irc.undernet.org /j bookz[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 PDF kitap okumak çok iğrenç bir şey ya, insan kağıdı özlüyor :|.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 o zaman bas kağıda, fiziksel olarak kitabı aramadan kağıt üzerinde kitap sahibi olursun.(printer bozulunca sorumluluk kabul etmem)[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltıyaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. Eeee, doğru söze ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ya abiler o mirc deki bookz serverından bir şey çıkmadı bulamadım başka hiç sahip olan kimse yok mu ya direkt açlık içindeyim ikinci kitap bitti ne olacak diye merak edip duruyorum hergün kendimi içkiye vurdum:) hadi birinden çıksan ya dragons of a vanquished moon[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Nasıl bulamadın yaw bende aynı yerden arattığımda 5-6 kişide vardı. İstersen gönderebilirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hmm bulunsun :) ya ben ilk 2 war of souls kitabını bulucm bi yerden ya da bunu wericem kurtulucam war of souls olayından hehe. onları okudum da arkadaştan. durulsun bi ortalık ;)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya kasmayın gelecek ay çıkacak trsi..gerçi ben okuyalı bi sene oldu ama sonunu söyliyim isterseniz:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ben ruhlar savaşı son kitabını okumadım ama yine ne olacağını tahmin edebiliyorum herzmanki gibi paladine gelir kardeşinin kulağını çeker... ama süpriz bişilerde olabilir.. kayıp yıldızın ejderhaları baya güzeldi..[bu arada gördünüzmü bilmiyorum ama Huma Destanı çıkmış şimdi gördüm kapağı manyak...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 28 Temmuz 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla maedros huma destanını bende bugün aldım bakalım nasıl yazmışlar kitabı beğenirsem tavsiye yazımı yazarım buraya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 oku bakalım güzelse alalım[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar