Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonlance kitapları

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar dragonlance kitaplarınden dragons of a vanished moon kitabına bilgisayarında ingilizce olarak sahip olan var mı varsa bana öms den ulaşabilir mi[signature][hline]Eğer içinizdeki güçten ümidinizi kestiğinizde ümidinizi kaybetmeyin çünkü ümit de gücün bir parçasıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abiler o mirc deki bookz serverından bir şey çıkmadı bulamadım başka hiç sahip olan kimse yok mu ya direkt açlık içindeyim ikinci kitap bitti ne olacak diye merak edip duruyorum hergün kendimi içkiye vurdum:) hadi birinden çıksan ya dragons of a vanquished moon[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

ben ruhlar savaşı son kitabını okumadım ama yine ne olacağını tahmin edebiliyorum herzmanki gibi paladine gelir kardeşinin kulağını çeker... ama süpriz bişilerde olabilir.. kayıp yıldızın ejderhaları baya güzeldi..[bu arada gördünüzmü bilmiyorum ama Huma Destanı çıkmış şimdi gördüm kapağı manyak...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 28 Temmuz 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla maedros huma destanını bende bugün aldım bakalım nasıl yazmışlar kitabı beğenirsem tavsiye yazımı yazarım buraya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...