Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Beyler diyorum sole bi 10a 10 fln park ormanda paintball cevirsek 4hektar alan var mubarekte hatta daha cok kısı bıle olabiliriz gerci cogunuzu tanımıyorum ama zevkli olacagına emınım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 paintball bayar nargileye gidelim parkormanda (oha?)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ya paintball ne kadara mal olur adambaşı yada ne kadardır yapalım diyorum ben organizasyonu üstlenmeye hazırım tabii bilgilendirildiğim taktirde...[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paintball nie baysın ya canlı kantır oynıcaz park ormanın sahası cok delı hazırlanmıs zaten ıcımız dısımız nargıle oldu futbol nargıle bıra futbol nargıle bıra..(bir kantırcının atlaması dılegıyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 zero max 20 kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Prawler, 26 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki: paintball bayar nargileye gidelim parkormanda (oha?) bak canısı uraşıyoruz işte 20 kişi için...[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Süper olur Paintball.Ankara'dakine gidememiştim kuzenim gitmişti resimleri falan yayınlamışlardı süperdi ya.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Extra boyaya para çok gidiyor.Çünkü çok çabuk mermi bitiyor.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Brook, 26 Temmuz 2004 01:26 tarihinde demiş ki: Extra boyaya para çok gidiyor.Çünkü çok çabuk mermi bitiyor. abi hiç annamam gitmedimde Minigunmı vardır nedir?[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Saniyede 3 kursun atıomus dava :)) hemen sıze bılgı verecegım 30dka sabredın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Arkadaslar sitelerde gezdım fakat ılgınctır hıc bı sıtede fıyattan bassedılmıyor ama ısın ıcınde olan bı arkadasımdan ogrendıgım kadaryıla sılahlar sanıyede 3kursun atıo 30kursun alıo yedek sarjor 5mılyon 15dklık 3turdan oynanıo tabı bu kaıkoyde akay paıntball dıe bı yerde kucuk bı alan parkormanda 45er dkymıs dıe soledı nekadar doru bılemıcemde sabah tel acıcam herseyı ogrenıcem bu arada eyer olursa apacilik yok teamplay:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Rodvine kesin olarak örenip yaz ben ciddi ciddi toplucam milleti.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Zerokull, 26 Temmuz 2004 01:27 tarihinde demiş ki: said: Brook, 26 Temmuz 2004 01:26 tarihinde demiş ki: Extra boyaya para çok gidiyor.Çünkü çok çabuk mermi bitiyor. abi hiç annamam gitmedimde Minigunmı vardır nedir? Abi bende gitmedim, kuzenimin tecrübelerini paylaşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Tamam pekı yerın park orman olması sartmı baska yerlerıde sorustırıyımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ya soruşturursan süper olur yane en hesaplısı en iyisi olur hatta.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ordamısın bi cevap bekliyorum ben bi kaç yer araştırdım Zeytinburnunda Arenamı ne bişi war 25 milyon.(Indoor) Parkormanda fiyat bulamadım ama orasıda o civarlarda bişi 25 milyona Armor+silah+2tane şarjör. 50 kapsül Ek kapsüller 3,5'tu bir yerde diğer bir yerde ise 5'ti Maçlar ise 15 15 15 45 dakkadan oynanıyor diye okudum warmı daha bilgi dopluyabilicek bide çok kişi olunursa indirim yapılıyormuş.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 olursa ıyı olurda bunları organze etmek zor ıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 canum ben ayarlarım ama yeterli bilgi yok elimde. Hatta Sen ist ayağını organize et biz Yalovalı patiler olarak geliriz falla. Patidende gelen olur illaki bölece olur yane :D [signature][hline]Like Chef Says. O yeah... [Bu mesaj Zerokull tarafından 31 Temmuz 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar