Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.7 Yaması Test Server

alabandes

Öne çıkan mesajlar

Çok kısa bir süre içerisinde oyuna gelecek olan 1.7 Yamasından bulabildiğim bir kaç değişikliği herzaman olduğu gibi sizlerle paylaşmak istedim.Oyunun Test serverında uzun zamandır denenen PVP Level sistemi de yeni yama ile oyuna gelmiş olacaktır.Oyunun mevcut sisteminde Pvp levelın en son aşaması olan 5 leveldan yeni sistem ile 10 level a çıkartılmış olacaktır.
Buradaki yeni sistemde eskisine nazaran tek yenilik,artık sadece pvp levılınızın yüksek olması önemli değil.Aşağıdaki resimlerde görmüş olduğunuz ve Tokens sayfalarınızda hail hazırda gördüğünüz 2 çeşit Reliğide artık oyuncular toplamak zorunda kalacaklardır.

Buradaki Örnek resim Guardian Classına ait pvp level 10 Setidir :

Yukarıdaki Resimde görmüş olduğunuz Satıcıda mevcut itemların toplam ne kadar relic istediği ve nelerden oluştuğu ap açık ortadadır.Resimdeki Kare olan ( Campaign Badges ) i Oyunun mevcut mini Gamlerinden ,Yuvarlak olan (Conquest Trophies ) leri ise oyunun içerisinde haritalarda öldürdüğünüz oyunculardan toplamak zorundasınız.
Pvp level 8 olabilirisiniz ama elinizde bu Toekensler olmadıktan sonra o itemları artık alaıp giyemiyeceksiniz.Level la beraber bu Tokensleride bir şekilde toplamak zorunda kalacaksınız.Bunun yapılma sebebi çok açık,haksız yere kasılan pvp level ların bir nebzede olsa önüne geçebilmek için yapılmış bri düzenlemedir.

Mevcut İtemlerle beraber haliyle oyunun içerisine pvp level 10 ana kadar olana çok değişk silahlarda bu yama ile oyuncularla buluşmuş olacaktır.Aşağıdaki resimlerde de tüm Class lara ait silahları bulabilirisiniz.

Bunlardan hariç bir kaç değişlikde oyunda mevcuttur.Pvp silahları aldığınız satıcıların bulunduğu bölümde ayrıyetten bir kaç değişik item satan birde satıcı bulunmaktadır.

Oyunun içerisinde /Claim ile gelen mevcut itemlarınızıda artık kolayca görebileceksiniz./Claim yazmak zorunda değilsiniz artık.Bu mevcut pencere ile itemlarınızı çok rahat bir şekilde görebileceksiniz.

Son olarakta artık oyunun içeirinde mevcut İsminizin yanında gözüken PVE levılınızın yanında PVP levılınızda kaç olduğunu gösteren bir rakamda göreceksiniz.Artık karşı taraftan gelen veya duel yaptığınız kişilerin Pvp levıllarının kaç olduğunuda bu sayede kolay bir şekilde öğrenmiş olacağız.
Bunlar benim Test servırda görebildiğim bir kaç değişiklikten ibarettir.Gelecek olan yamanın içeriği tabikide bunalrla kısıtlı değil.Mümkün olduğunca yeni gördüğüm ve paylaşılması gereken herşeyi buradan paylaşmaya devam edeceğim.

Herkeze iyi oyunlar...
İyi Forumlar...

Sosyal ağlarda paylaş

En son yama ile getirilen sistemde artık oyuncular kendi itemlarından başka itemlara bakamıyorlar.Orada sadece Guardiana ait itemları görebiliyoruz.Her Class ın itemi anca o class ın oyuncularına gözüküyor.
Orada gözükmemesinin aan nedeni bu.Ama silahlarda öyle birşey yok ve orada 2 tane Daggerda resimler arasında mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

peki birşey sorucam mesela ben lvl 80 pvp lvl 0 bir karakterim vardı.

1- Buna binevi Pvp lvl'lara reset diyebilirmiyiz ? Eğer degilse en azından. Benim diğer pvp lvl 5'lere yetişmem kolaylaştırıldımı?

Bu lvl 20'de pvp lvl 5 olma olayı cok canımı sıkmıştı bende oyunu bırakmıştım (funcom hiçbir yaptırımda yapmadı tüm şikayetlere rağmen). Çünkü lvl 80'de pvp lvl 5 olmak imkansı gibi birşeydi (lvl 4 bile)
Sosyal ağlarda paylaş

@ALABANDES sen şu conan kalewsinde fullplate armor satiliyor t3 reliclerle onu gördün mü?

@MASTICORE
valla ben 80 den sonra başladim pvp leveli için zor tabi ama öyle ölümcül, imkansız bişeyde değil. günde birkaç saat pvp yapiyorum lvl3 olmak üzereyim bu hızla 5 ay içinde pvp lvl5im ki oda bana normal geliyor açikcasi :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2008 girişli oyuncu olmama rağmen şu pvp sistemi geldiği gün oyunu bıraktığım için eskiden bu millet pvp lvl kasmak için napiyormuş pek bilmiyorum ama pvp lvldan yana sıkıntı yokda şu premade takımlarla karşilaşmak zorunda kaliyorum ya çok canımı sıkıyor. bileni bilmeyeni her guild premade yapiyor. ha bilmeyen adam premade yapinca ne zarari var bize? şöyle bi zarari oluyor. bi bakiyorsun takima necro ranger sin barb conq guard. anam caster yok, healer yok. karşi takima bakiyorsun 2 bs 1 tos. adamin tadi kalmiyor ki tutda kes :)
bide bilen yapiyorsa ezolar gibi hepten felaket zaten. yani anlayacağın adam premade ile giriyor senin takimada çöpler düşüyor
Sosyal ağlarda paylaş

Blcak Dragon armor dediğimiz itemlar ki onları öylece alıp giymek zaten kolay birşey değil.Questlerle topladığınız relic ve T3 de kestiğiniz bossların size vermiş olduğu reliclerle alabilecğiniz oyunun şu anda en son nokta itemleridir.
Kısa bir vadede onları almakta giymekte baya uzunca bir uğraş gerektirmektedir.Tabi birde şansınızın çok yüksek olması da kaçınılmaz birşey.
PVP level olayı ise nerdeyse aynı sayılacak düzeyde.Açığı kullana bilen isterse 1 hafta pvp level 5 olabilir.Mevcut durumda artık 5 olmanızda size birşey kazandırmıyacak.Yeni gelen sistemin detayları zaten açık.Yakalanın kişilerin en fazla banı 1 hafta ve sadfece karakterin pvp levılını siliyorlar.Öldürme ve ölme yüzdesi aynı kalıyor.
Hartiata 8 level olmuş ama üzerinde pvp item olmayn birini görürseniz artık bileceksinizki bu adam normal yoldan bu levelı almamış.

Mini Gamelerde dönen dolapları zaten bilen biliyor.Guild pvp puanı için yapılan olaylar mini game leride olumsuz työnde etkilemekte.
Ama güzel olan birşey var artık bu tür şeylerin önüne kalıcı ve açığı olmayan çözümleri Funcom üretmekte.Bunların en basit örneği yukardaki yeni pvp level sistemi ile artık oyuncular kassalar bile bir yerden sonra tıkanacaklar.Birde oyunun içerisinde artık denetim hat safaya ulaştı.GM ler habersiz gezilerle etrafta dolaşıyorlar.Yani işin aslı Funcom akıllandı ve akıllanmayada devam ediyor.
Konu çok uzadı,durum bundan ibaret merak edenler için (Gerçek durum böyle yani ) >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzelde demin laf söylüyordun bana tank sınıfına kıyak yapıyorlar dedim die :) senin aşmış dediğin oyunun en iyi seti full plate armor işte tank sınıfı için.

ayrıca ne biliyorsun gmler heryerde dolaşiyormuş vs hadi gözlük var gözünde diyelim gm gösteren görsen görsen kendi serverını görürsün benim serverımı ne gördün ordan :)
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

iyi güzelde demin laf söylüyordun bana tank sınıfına kıyak yapıyorlar dedim die :) senin aşmış dediğin oyunun en iyi seti full plate armor işte tank sınıfı için.

ayrıca ne biliyorsun gmler heryerde dolaşiyormuş vs hadi gözlük var gözünde diyelim gm gösteren görsen görsen kendi serverını görürsün benim serverımı ne gördün ordan :)

Zaten bulunduğum server için konuşuyorum.Nerden biliyorum ortada dolaştıklarınıda dersen.Etrafımda yabancı türk olsun bu bir ay içerisinde 10 larca kişi banlandığından dolayı söylüyorum.
Yani oradaki görmek gözle görmek anlamındaki görmek değil :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bi çalışma yaptım yenilikle gelen farkı biraz görebilmek adına...

GUARDIAN

PVP Lvl5 Olduğumuz zaman giyebileceğimiz full set ile aldığımız özellikler:

Armor: 5.153
Health: 255
Str: 315
Cons: 414
PvP Combat Rat.: 815
Hit Rat.: 60
PvP Hit Rat.: 70
PvP Armor: 960
PvP Protection: 2056

PVP Lvl10 Olduğumuz zaman giyebileceğimiz full set ile aldığımız özellikler:

Armor: 6.556
Health: -
Str: 487
Cons: 530
PvP Combat Rat.: 585
Hit Rat.: -
PvP Hit Rat.: 201
PvP Armor: 748
PvP Protection: 2056
+Özellikler
Critic: 315
Combat Rat.: 620

3. Tablo ilede aradaki farkı özetleyelim:
PvP Lvl5 set yerine PvP Lvl10 set giyersek ne olucak..

Armor: +1.403
Health: -255
Str: +172
Cons: +116
PvP Combat Rat.: -195
Hit Rat.: -60
PvP Hit Rat.: +131
PvP Armor: -212
PvP Protection: -
Critic: +315
Combat Rat.: +620

Tüm bu tabloların ışığında durumu yorumlayacak olursam eğer yeni set ile beraber gelen Combat rating ve str özellikleri DPS'imiz 309,6 artacak, 406,2 healthimiz artacak, armorumuz artıyor, pvp hit ve critiğmiz artıyor fakat pvp combat rating ve pvp armorumuzda ciddi bir düşüş var.
Benim burada muazzam olarak bulduğum tek şey DPS ve Critic'deki korkunç artış.

Yinede sahip olması yakın zamanda imkansız olan set için artışı çokta yüksek bulmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

dark templar'larin revampından sonra ve conqların. guardianlar cok ezik kaldik QQ su yapti. ondan ötürü yapilmiş olabilir bu kıyak. onun dışında şu expansion ile denemeye değer oyun. şöyle bişi var oyuna dahil edilip görülmedikten sonra tam bişi demekte yalan olur. üstelik nerf ve buff gelmicek diye bişi de yok abi setlere.

bir de masticore abi pve gear şu an pvp geardan daha iyi hani level 10 pvp set giyene kadar eleman sen pve seti ve battle keep'i olan bi guilde girersen hiç de öyle eksik kalmiyorsun. gerekli premade ve siegelerle?! halledilinebilinir o pvp levelindaki geriliğin.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman hemen Epic Guardian set özelliklerimizde yazalım

Tier1
Armor: 6.788
Health: 890
KB Resist: 138
Str: 399
Cons: 547
Combat Rat.: 498

Tier2
Armor: 7.548
Health: 593
KB Resist: 58
Str: 437
Cons: 600
Perp: 40
Combat Rat.: 601

T2 Full set gerçektende şuanda en idealı gözüküyor ve tamamlamasıda çıkan Relic özelliği sayesinde de artık o kadar da zor değil.
PVP Lvl10 olmaya kasıpta o seti almanında bana pek bir cazibesi görünmedi hele ki daha bu işin Tier3 Guardian seti var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...