derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Pazartesi öglen 20'lik dislerimi cektirdim, baya zor gecti yarip cikardilar dikis te attilar. Suan carsamba öglen ve hala dilimin bi kismi uyusuk. Doktor olabilir biraz sürer demesine ragmen ben tedirginim ve korkuyorum. Hic olmusmudur uyusuklugun gecmemesi sinirlerin ölmesi fln :S keyfim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Valla benim kısa bir süre önce de 20lik dişin tekini çektiler 10s'de ona rağmen ağrısı 1 hafta kadar sürdü. Senin yarıp çıkarttılarsa normal o acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Aci sorun degil, 600 mg lik bi agri kesiciden 2 ser tane aliyorum. hicbi aci yok. Uyusukluk benim korkum. Hala uyusuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben de 4 gün önce çektirdim 20 liği. hala ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Uyusukluk aldigin uyusturucudan da kaynaklanabilir. Cünkü o dozda agri kesici sonuc olarak uyusturucu etskisi yapiyor + narkoz. Bence heyecan yapma biraz bekle sonucta tekrar doktoruna sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 salyali evre gectiyse takma gecer 2-3 tane igne yapmislardir muhtemelen normal o uyusukluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Hem üst hem alt disimi cektiler. Üste 1 alta 3 igne yaptilar, sonuncusunun dozunu fazla tuttular gibi bi hi uyandirdi doktor icimde. Yani toplamda 2 dis cektiler ve birbucuk saat sürdü. Herkes gecer diyo ama 3. gün olucak ben tedirginim dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 e o zaman gerçei söleyelim artık...20 lik diş alınırken ordaki sinire zarar verilebiliyo..hani uyuşukluğun azalır ama tamamen geçmicek..çok sorun diiil o kadar üzülme kesin zarar vermişmidir diosanda 3 günlük bi anestezi yok edit: dozla ilgili değil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ciddimisin sen ya, nasi sorun degil dilimin bi tarafi uyusuk konusamiyorum düzgün nasi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yok o kadar diil de hafif bi duyu kaybı kalır muhtemelen dişinin bulunduğu yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 muhtemelen parestezi dediğimiz durum oluşmuş 1 ay içinde şikayetin büyük ölçüde azalır 3 ayda da tamamen geçer. tamamen iyileşememe durumu da var ama hayat standartlarını çok etkilemez konuşmanda sıkıntı olmaz. bol bol b 12 vitamini tüket. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bende öle dedim alla alla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tamam çekirge eksikleri tamamladım sadece kızma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 HÖYT buraların dişcisi benim bundan sora :D gerçi kalıcam bu sene ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 istemek başarmanın yarısıdır B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 off korkunc. moralimi bozdunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 diyorum sana korkucak bişey yok şu an etkili baya ama zamanla azalıcak hissetmezsin bile hatta tamamen iyileşme ihtimali çok yüksek. b 12 ye ağarlık ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 copry çat die sölenirmi öle alıştıra alıştıra sölicektin pof ne bçim doktorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bugün iki dis doktoruyla konustum, kesin gecer ama uzun sürebilir dediler. b vitamini aldim sabah aksam kullanicam. Yüzümdeki sislik insin bide dilimin uyusuklugu biraz daha gecsin bisi istemem. Off dehset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar