Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izdirap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pazartesi öglen 20'lik dislerimi cektirdim, baya zor gecti yarip cikardilar dikis te attilar.
Suan carsamba öglen ve hala dilimin bi kismi uyusuk. Doktor olabilir biraz sürer demesine ragmen ben tedirginim ve korkuyorum. Hic olmusmudur uyusuklugun gecmemesi sinirlerin ölmesi fln :S

keyfim yok :(
Mesaj tarihi:
Uyusukluk aldigin uyusturucudan da kaynaklanabilir. Cünkü o dozda agri kesici sonuc olarak uyusturucu etskisi yapiyor + narkoz. Bence heyecan yapma biraz bekle sonucta tekrar doktoruna sorabilirsin.
Mesaj tarihi:
Hem üst hem alt disimi cektiler. Üste 1 alta 3 igne yaptilar, sonuncusunun dozunu fazla tuttular gibi bi hi uyandirdi doktor icimde. Yani toplamda 2 dis cektiler ve birbucuk saat sürdü.

Herkes gecer diyo ama 3. gün olucak ben tedirginim dogal olarak.
Mesaj tarihi:
e o zaman gerçei söleyelim artık...20 lik diş alınırken ordaki sinire zarar verilebiliyo..hani uyuşukluğun azalır ama tamamen geçmicek..çok sorun diiil o kadar üzülme

kesin zarar vermişmidir diosanda 3 günlük bi anestezi yok

edit: dozla ilgili değil bu arada
Mesaj tarihi:
muhtemelen parestezi dediğimiz durum oluşmuş 1 ay içinde şikayetin büyük ölçüde azalır 3 ayda da tamamen geçer. tamamen iyileşememe durumu da var ama hayat standartlarını çok etkilemez konuşmanda sıkıntı olmaz. bol bol b 12 vitamini tüket. geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
diyorum sana korkucak bişey yok şu an etkili baya ama zamanla azalıcak hissetmezsin bile hatta tamamen iyileşme ihtimali çok yüksek. b 12 ye ağarlık ver.
Mesaj tarihi:
bugün iki dis doktoruyla konustum, kesin gecer ama uzun sürebilir dediler. b vitamini aldim sabah aksam kullanicam.
Yüzümdeki sislik insin bide dilimin uyusuklugu biraz daha gecsin bisi istemem. Off dehset.
  • Yeni Oluştur...