Seceba Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 benim netbookta parmak izi okuyucusu yok nasıl olur böğğle bişşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 benimkinde bluetooth yok sen bir de beni düşün.. 1.5 sene oldu alalı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 netbookların mikrofonları az mı ses alıyor.. anneme msi wind aldım.. tüm herşeyini kurdum verdim sıkıntı çekmeden kullansın diye.. geçen gün skype'dan konuşuyorken sesinin süper az geldiği dikkatimi çekti.. var mı böyle bir sorundan haberi olan?? olmadı şu ince çubuk mikrofonlardan falan almam gerekicek sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 lg x130 mudur nedir, geçende denediğimde mikrofonu gayet normaldi. Böyle bir genelleme yapmak pek mümkün değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bende asus netbook kullanıyorum sesi az geliyordu.Araştırdım biraz biosta ayarı vardı oradan yükselttim belki sizinkinde de vardır bi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Esh said: 7 yukledin mi? ben xp den gectim, bariz daha iyi. surucu problemsiz. rahat rahat cali$iyor. hatta bir de ssd almayi dusunuyorum. external cdrom ile mi yukluyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Corel Draw nasil calissin abi netbook'ta. sadece acabilirsin. yada corel 8 kullanirsin en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 netbook'um ile dışarıya sorunsuz bir şekilde çıkabiliyorum. Çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dasaaa said: netbookların mikrofonları az mı ses alıyor.. anneme msi wind aldım.. tüm herşeyini kurdum verdim sıkıntı çekmeden kullansın diye.. geçen gün skype'dan konuşuyorken sesinin süper az geldiği dikkatimi çekti.. var mı böyle bir sorundan haberi olan?? olmadı şu ince çubuk mikrofonlardan falan almam gerekicek sanırım.. donanim/drive ayarlarinda ayarlanabiliyor olmasi lazim. biraz kaliteden odun olsa da bakmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çok sağolun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 cirrus logic kullanan makinelerde bu probleme rastliyorum arada. boyle birsey varsa chipseti ogrenip driverlari kaldirip cirrus un sitesinden yenilerini indirmek lazim. mikrofon icin de output icinde olabiliyor bu. hatta bi arkadasim sirf bu yuzden bt kulaklikla kullaniyor voip yazilimlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ayarlardan bakın, "active noise cancelling" dalgasına sinyal seviyesinden kısıyodur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Theridone said: Corel Draw nasil calissin abi netbook'ta. sadece acabilirsin. yada corel 8 kullanirsin en fazla. photoshopta da filtre atabilecegin anlamina gelmiyor cali$tirmasi =) ama cali$tirir yani. dumduz bir coreli acmakta sorun ya$amaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar