Lauren Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Selamlar. Haftaya Marakeş'e gidiyorum iş için 1 haftalığına. Çok fazla zamanım olmayacak gezmek için ama yine de vakit ayıracağım tabii. Ani geliştiği için pek araştırma da yapamadım. Daha 1 hafta var, araştırma yapmaya şimdiden başlasam baya şey toplarım da belki buradan tecrübesi olan vardır, yardımcı olur dedim. Direk Marakeş değil, Fas tecrübesi de yarar. Her türlü gideri var. Tecrübe olsun kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 casablancaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hayırlı yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 fulutle yılan falan oynatıyolar sokaklarda onları da gez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kaçamak var oraya da gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar