White Wolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mortis said: Yediğin ortama bağlı eğer böle japon usulu yiosan olayı chopsticklerle sonunda dikiosun kafaya, bunu japonlar yapio, saygısızlık vs değil hatta sonunda hüpürdetmek "çok lezzetli" olduğu anlamına geliyor. yani rameni japon lokantasında falan yiosan dikle gitsin çünkü o yemek öle yenir ama kaşıkla çatalla avrupai şekilde yemeye çalışıosan iç normal çorba gibi sonunu. Yediğim restoran japon restoranı, internette bi ara kaç çeşit ramen var diye videolara bakıyordum, o zaman dikkatimi çekti, bazı videolarda rameni yapan arkadaş gayet güzel bir şekilde yiyordu, bazılarında kaşıkla suyu içilirken bazılarında bir elde kase diğer elde chop stick yardımı ile içinde kalmış ufak parçaları ittire ittire suyunu içiyolardı, o yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Wagamama'nın duvarında kafasına ramen diken çocuk resmi var. Koskoca duvara koymuşlarsa ayıp olucağını sanmıyorum ama ben yediğim zaman dikmiyorum kafaya, edebimle kaşığıyla içiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 whitewolf son soyledigin dogru, bizim caponlar aynisini yapiyor surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Yanında kepçe kaşık götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar