Letha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Selamlar. şimdi benim yardıma ihtiyacım var. Age of conan accountumu açtım tekrardan , zamanında 1 sene kdar oldu sanırım , bir lvl 80 ranger kasmıştım. Weaponmastery master seviyesinde bide alchemy seçmiştim profession. Şimdi beni yönlendirin. bulundugum server RP-PVP server ı ya fury yada Crom a geçicem sanırım başka çare yok. Sorular ; - Classların durumu nedir , ranger ın pozisyonu nedir. - Itemlarda durumlar nedir , benim acilen bir guild a girip raide girip itemlarımı düzeltmem lazım. - Isimlerinizi verirseniz bana yardım etmeye gönüllüyseniz nicklerinizi yazarsanız sevinirim. - Hangi shard a gelmem daha mantıklı (ranger olduguma göre Crom da biraz bayarım gibi geldi pvpsizlikten ) Hatta bi tane daha karakter açayım diyorum oyunu hatırlamak adına gerek varmı sizce ? varsa ne açmalı ne etmeli Guardian , Conquerer , POM , Hox vs. ? Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Sorular ; - Classların durumu nedir , ranger ın pozisyonu nedir. classlar baya dengelenmiş durumda. fakat oyunda her class arasında denge aramamak lazım. soldier rogue keser, rogue caster keser tarzında bir denge var daha çok. - Itemlarda durumlar nedir , benim acilen bir guild a girip raide girip itemlarımı düzeltmem lazım. önceden pvp itemleri çok iyiydi. şimdi o dengeyi değiştirdiler. epic itemler ile çok daha fazla armor ve dps 'e sahip oluyorsun. pvp itemleri daha çok büyüye karşı etkili durumda şu an o da yüzükler kolye ile kapatılabilir. - Isimlerinizi verirseniz bana yardım etmeye gönüllüyseniz nicklerinizi yazarsanız sevinirim. kanije- crom serverindayız. herkes yardımcı olur. - Hangi shard a gelmem daha mantıklı (ranger olduguma göre Crom da biraz bayarım gibi geldi pvpsizlikten ) fury'de daha çok pvp bulursun tabiki ama crom'da pvp yok değil. zaten gerek bk savaşları, gerek minigame'ler, border kingdom haritaları, guild leveli ile gelen pvp arena buralarda pvp yapabiliyorsun. ve güzel tarafı cromda bolca raid buluyorsun. epiclerini kolayca dizebiliyorsun. fury'de bu iş biraz zor diye biliyorum. yeni karakter açimmi soruna gelince bence önce kendi oynadığın karakteri iyi analiz et. bir karakterde uzmanlaş ama tam uzmanlaş prof ol yani. Egnor [Kanije] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar