Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metan Lmd. - Sennheiser Kulaklıklar

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Selamlar herkese,

Geçen gün sahibinden.com da gezerken şans eseri buldum hemen paylaşayım dedim. Sennheiser ürünlerinin ana distürbütörü olan Metan, metanltd ismi ile ürünler satmaya başlamış siteden.

Buraya kadar herşey olağan ama asıl olay satılan ürünler ve fiyatları tabi.

Sennheiser PC 160 kulaklık kullanıyorum, geçen hafta içinden nasıl başardıysam kablosunu kopardım ama kullanılmaz hale getirdim. O günden beri arıyordum aleti ama hiçbir yerde stoklarda gözükmüyordu ve fiyatı da 160 lira gibiydi. PC 350 ise 325 lira idi ve o kadar para bayılmak istemiyordum.

Uzun lafın kısası, paket hasarlı PC 350 yi 188 liraya kargo dahil. PC 160'ı da kargo dahil 51 liraya satın aldım. Hem de garantili olarak. Olay elde kalan, stok eritilmesi gereken, teşhir ürünü olan, paket hasarlı olan ürünleri satmaları.

sahibinden.com profil link'i

Ürünlerin çoğu Hi-fi, Headset, Spor tipi kulaklık. Yani genelde aranan CX, MX , IE serileri yok.

Reklam gibi gelebilir, daha önce de uyarılmıştım ama kimse gidip enayi gibi para vermesin başka yere eğer aradığı ürün burada varsa. 2 sene garantili olarak bu fiyatlar iyi bence.

Hi-Fi HD 650 550 lira ya. Teşhir ürünüymüş ama 2 sene garantili gene. Siz düşünün, normalde 1300 lira falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Şirket zaten Metan. Sırf böyle geri dönen ürünleri eritmek amacı ile kurulmuş sanırım metanltd.

Az önce Metan aradı fatura bilgileri için tc kimlik no'mu falan aldı.

Fatura kesiyorlar. Aldığım fiyattan herhalde kesili gelecek. Farklı bir olay olursa yazarım ama şu ana kadar süper durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Metan distributor sirketin adi biliyorum evet.

fakat kendileri uzun zamandir turkiyeye kendileri disinda araciliklarla gelen sahte veya grey market senn. lere karsi musterileri uyarip duruyorlardi. hatta sitede ana sayfasinda hala banner mevcut.

bana ilginc gelen neden kendileri kendi sitelerinde elmasepeti gibi bir bit pazari tarzinda bolum kurup satislarini kendileri yapmak yerine sahibinden i kullaniyorlar? birde faturali urunlerin bu platformlarda satislarinda sozlesmeler farkli degil mi? vergileri falan nasil oluyor merak ettim.

neyse sonuc olarak az once bir mail yazdim ve metan musteri hizmetlerine bu mevzu hakkinda detaylari istedim. eger onlarinsa cevabi bugun gelir heralde. eger gercekse hakikaten basarili bi atilim. elmasepetini de bu yuzden seviyorduk zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşhir ürünü 2 türlü de olabilir. Arayıp sormak lazım vitrinde güneş mi yedi yoksa açıkta kulaktan kulağa mı gezdi diye.

Hepsi ne olursa olsun 2 yıl metan garantili. Satın aldığınız tarihten itibaren geçerli olarak tabi ki.

Misal piyasada pc 350 yaklaşık 325-350 lira. 188 liraya 2 sene garantili veriyorsan sırf kutu hasarlı diye süper işte :).

Fatura elime ulaşsın, scan edip koyarım buraya olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Metan ekibinden garanti, vergi v.b. ile ilgili sorularima cevap geldi;
hadise 1 nisanda duyurucaklari sahibinden.com isbirlikli olusummus. subdomain falan da ayarlanmis daha yeni.

said:
Merhaba,

sahibinden.com ile daha önce bu tip ürünlerde denenmemiş bir işbirliğine başlamaktayız. Şu an için “B-stock” olarak adlandırılan paket hasarlı, demo..vb ürünlerimiz ile ilgili deneme satışlarımız başladı. Gördüğünüz ürünler MeTan güvencesi ile ve 2 yıl garantili olarak satılmaktadır.

sahibinden.com’un GET (Güvenli E-Ticaret) sistemini kullanan mağazamızda ödemeyi yaptığınızda, ürün size satış fişi ve garanti belgesi ile birlikte gönderildiğinden vergilendirilmiş olmaktadır. Ürünler garantili olduğundan, herhangi bir sorun yaşadığınızda doğrudan bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

Mağazanın resmi açılışı 1 Nisan 2010 tarihinde olacağından, henüz bilgilendirme sayfalarını görememektesiniz. Bu ve benzeri sorularınızın cevaplarını mağazamızdaki “Hakkımızda” bölümüne eklenmek üzere hazırlamaktayız.

Teşekkürler,

Sennheiser
kulakligim.com ekibi

http://sennheiser.sahibinden.com/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...