Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikan hamlesi

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Amerika nın petrol yüzünden ırağ a saldırdığı veya farklı çeşitli sebeplerle saldırdığını biliyoruz... (Yani yansıtılanla aynı sebeple olmadığını)

Şimdi sorum şu: Ağızlarda dolaşan şu tip bir laf var Yakında yeni Amerika ÇİN olucak ..
Sizce Amerika nın buna karşı hamlesi ne olucak ne tip ambargolar veya o tip kısıtlayıcı şeyler veya savaş sebepleri getirilecek.. Düşüncelerinizi alabilirmiyim..[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sakin olun . cinin kalkinmasi falan diye bir sey yok bir kere ortada . tamamen yurt disindan gelen sermaye sayesinde - bunun cogunlugunun abd parasi oldugunu soylemeye gerek yok - daha yeni karnini doyurmaya baslamis bir devlet . su anda calisan her fabrikasi yurt disina cikan her mali abd nin kasasina para olarak giriyor . abd artik nerden kac cent tasarruf edecegini bilemeyen bir ulke olmus . ulkedeki cogu buyuk firma cagri merkezlerini(telefonda konustugumuz musteri hizmetleri temsilcilerini) yurt disina tasiyor . cin ve hindistan bu konuda onde geliyor . adamlara abd aksaniyla ingilizce konusmayi ogret cebine parasini koy tabii her bir yerde abd kulturunu empoze et . cin yavas gelsin .

bu yy kesinlikle abd nin. sonrakilerinde olmamasi icin gorunurde bir sebep yok . bunun disinda abd ye yakin zamanda rakip olabilecek kapasitede sadece "rusya" yi goruyorum ben . son 10 senedir teknolojik arastirmalarda geri kalsada su an buyuk dedigimiz pek cok ulkeden daha fazla teknolojisi bu teknolojiyi daha da ileri goturebilecek egitimli insanlari var , enerji kaynaklari adamlarin emrinde , diger yeralti zenginlikleri cinden daha cok , ayrica etkisi altinda bir suru devlet var . cin se komsu oldugu neredeyse butun devletlerle anlasmazlik icersinde bu cin i neden bu kadar buyutuyorsunuz onu da anlamadim.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 31 Temmuz 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...