McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Kabloyu bağlatcam pazartesi ark da vardı eternet kartı hiç kullanılmamış taktım onu pc kafayı yedi. Bilgisayarıma falan girmiyo. Bilgisayarımın özelliklerine falan girmiyo. rundll hatası veriyo. özelliklere giremediği için tanıtamıyorum da. Sonra çıkarıyorum düzeliyo hiç bişeyi kalmıyo. Sorun eternette mi? yoksa benim anakartda mı? yoksa windows da mı? napsam? nedsem? pazartesiye yetiştirsem ?[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sorun bence ethernette.eger anakartın AMD ise giriş çalışmamam hatası veriyor mu bi bak[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 anakart amd ama girişte hiç hata vermiyor sadece direk bozuyo uyarı vermeden pc'yi[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 dostum kastettiğim olay şu:bilgisayarın kasasını açacan,yatıracan,pc yi açacan,anakartın üstünde bazı rakamlar (f ile başlar) çıkar.eğer çıkarsa,kartı sök,tekrar aç pc yi,bu sefer ff yazarsa sorun karttandır.[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Hasan anlamadım walla anakartın neresinde yazsın lcd falan da yok ki :) Üstünde rakam yazabilme olasılığı olan bir yer bulamadım walla.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 dsotum lcd ye ihtiyac yok :) herşey öyle modern olmayabiliyor :) benimkinde sadece FF şeklinde lamba girintileri olan bi yer var,ora yanıyo...dijital saat hesabı...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 help me help me help me[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar