McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 2 gündür pc gözle abartı görülür şekilde yawaşladı bazen kitlenmeler oldu. Reset atınca ekran gelmeden 3 kere biiiiiiiip ediyodu. sonra bugün splinter cell oynarken bi mekana girince kitlendi sonra ati bi hata verdi hatırlamıyorum da vga hızlandırıcı sıfırlandı gibi bişi diyodu. Ya şimdi benim için sorun değil de ablam yaz okulu için ödev yapacak yapamadan çufflamasın ekran kartı şimdi en son driverı yüklüyorum. Bu arada kart ATI radeon 9200[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sıcaklığını kontrol et üstündeki fan çalışıyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Görüntü özelliklerinden gelişmişe gel VPU Recover özelliğini kapat. Artık masaüstüne dönüp o hatayı vermeyecektirç[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 VPU recoverı kapattım fan çalışıyor gayet güzel. ama pc aşırı derecede yawaşladı explore bile açarken bekliyo kapatmak çok uzun sürüyo eskiye göre ekran kartından olabilir mi bu çünkü boşuna format atmayım şimdi. Bide yawaşlama bi anda oldu bigün açtım pc'yi yarım saatte açıldı yuhh dedim noluyoz[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar