matama Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Sonunda elime ulasti, birincisi iphone killer dedikleri alet gercekten bu. dokunmatigi iphone la yarisir, ole tirnakla falan dokun tipi degil bildigin iphone gibi capacitive, multitouch ta gayet guzel calisiyor. browser inanilmaz iyi flash falan super calisiyor. beni en cok etkileyen ozelligi, contact listimdeki telleri gidip facebook accountumla check edip oradan fotolarini koymasi oldu. bunun disinda alet bayag hizli, application store bayag iyi, cozemedigim acayip bir ozelligi var, bu t9 gibi bir sozlugu var ama once ingilizceydi, sonra bir kac turk sitesinde gezince bir baktim oradaki kelimeleride sozluge eklemis. kisacasi telefon super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 flash destegi ? hangi browseri kullaniyorsun ? ayrica android icin su anda flash destegi yok hazirlaniyor. eger var ise bende bileyim cunku milestone kullaniyorum. sonucta sistemleri ayni. htc supersonic geliyor 4.3 oled display 1ghz snapdragon falan fisman. ilgi cekici bir baska android telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?7,4503499 adresinde konusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar