Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 arkadaşlar veteriner HEKİM'e gidiyorum birazdan dua edin önemli bişisi olmasın hayvanımın ve çok fazla para istemesinler. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kalça kemiği kırılmış hayvanın ::o:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oturamıycak mı bidaha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 lan o kadar mesaimiz var insan bi geçmiş olsun der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 aga sana niye geçmiş olsun diyelim, hayvan da ne anlar geçmiş olsundan ne hayvanı bu kedili medili mi, tüylü mü kuş mu balık mı balık olsa hemen ölürdü gerçi kaç para aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kedi. fazla tutmadı ya şaşırdım bende 3 tane iğne ve röntgen bide ıvır zıvır aldım. 140 lira tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 hayvanlara sağlık sigortası varmı? yoksa ne para kırılır ondan heee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Yahu adamlar zorunlu aşıları için on takla atıyor, bir de sigorta falan desek klinikten koşarak kaçarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 patipet ya da mehmetakifersoy sdflskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 O kadar mesaimiz var ama patipet`i bilmiyorsun daha =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar