LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Arkadaşlar DKT satın alabileceğim bir yer bilen var mı? 2. el de olabilir ama sıfır tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 üretilmiyor o daha. clothpad'i diyorsan tabii. ancak sayılı, şanslı kişiler sahip olabildi ona hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ulan Peo, niye takas edersin dandirik funk'la mis gibi DKT'yi anlamam ki. 2. el falan satan olursa, durumu da iyiyse alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 2. eli mevcut biraz kumaşı nanaylı ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 steelpad qck+ al aynisi dktnin. 2. el kumas pad bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dkt iyi güzeldi de, balance surface idi. benim gibi adama speed surface lazım. ve evet ayrıca şu anda çok daha iyileri var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tavsiye etde alalım bi tane cloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bu steelpad güzele benziyor. Saolun bilgilendirme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 SteelSeries QcK heavy highlights: - XXL-sized cloth mouse pad - Heavy thickness eliminates uneven surfaces - 450 x 400 x 6 mm / 17,7 x 15,7 x 0,23 SteelSeries QcK+ highlights: - XXL-sized cloth mouse pad - 450 x 400 x 2 mm / 17,7 x 15,7 x 0,08 Bu ikisi arasında kaldım. Sanırım tek farkları kalınlıkları, biri 6 mm öteki 2 mm. Kullanan var mı ? Hangisini tavsiye edersiniz. 6 mm bir fark yaratıyor mu ? Yoksa daha kötü bir ih mi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 heavy alma alisamayabilirsin. elin cok yukarda kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 speed surface icin Steelpad 4D veya üst modellerini öneririm 4D'yi avatürk'ten almıştım seneleeeeer önce, her allahın günü kullandım hala mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 SteelSeries QcK+ aldım arkadaşlar. Dün gece SC2 oynadım padle, gayet iyi. Fiyat performans olarak da çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar