kithnoss Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Merhaba arkadaşlar , Abbyy lingo X3 sorunsuz çalışırken , License Server a bağlanamıyorum gibisinden hata verip çalışmamaya başlamıştı . Ben de bir uninstall edeyim dedim . Bu sefer hiç kurulmuyor , kurulum aşamasında "license server" a bağlanılamıyor , privilage larınızı kontrol edin vs. gibi birşeyler söylüyor . Oturum admin olarak açık , firewall dan olabilir diye düşündüm , çünkü çalışmamaya başlamadan önce comodo kurmuştum , Kaspersky e ek olarak , comodoyu kapasam da birşey değişmiyor. Bir fikri olan var mı ? Ne sebep veriyor olabilir bu durumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Abbyy'den yardim alman en mantiklisi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Comodo'yu kaldirsam oluymuş sanırım ama , ben komple formatı basıverdim , çok fazla yedeklenicek şey yok diye =) Bu yeni comodo nedense abbyy yi çalıştırmıyor , 1 ay önce versionunda sorun yok (laptopta bi ay önceki comodo yüklü , orada çalışıyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar