shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Biliyorum niye bakmıyosun lan foruma diceksiniz ama baktım.Sandwaves rehberini okudum baktım ki eski yeni topic de soriim dedim. -Sandwaves ajanı zart ve zurtuyla ip den de oynanabilecek mi? - İnternette oyuna eklentiler,yeni araçlar veyahut ne bileyim onun gibi bişeyler bulmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyndhern Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 War3 ü LAN haricinde p2p oynamak mümkün(nie bööle yapmış blizzard bilinmez ama) diil mutlaka bir gateway olması lazım zaten sandwaves ajan yakında tarihe karışıcak...[hline]uin:68520777 [Bu mesaj Fyndhern tarafından 01 Şubat 2003 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 yani yüklemiş olsak bile işe yarmayacak mı? p2p dediğin ip yazarak internetten başka bir arkadaşa bağlanmak mı? ben öyle istiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyndhern Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Gateway Turkey açılması gibi bişiler var sanırım ki bööle olursa herkez orjinal cd alır ajan diyede bişi kalmaz yani ordan oynarsın arkadaşınla.[hline]uin:68520777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ben bişi beceremedim.Arkadaşımla oynayamicak mıyım şimdi!!![hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar