shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Biliyorum niye bakmıyosun lan foruma diceksiniz ama baktım.Sandwaves rehberini okudum baktım ki eski yeni topic de soriim dedim. -Sandwaves ajanı zart ve zurtuyla ip den de oynanabilecek mi? - İnternette oyuna eklentiler,yeni araçlar veyahut ne bileyim onun gibi bişeyler bulmak mümkün mü?
Fyndhern Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 War3 ü LAN haricinde p2p oynamak mümkün(nie bööle yapmış blizzard bilinmez ama) diil mutlaka bir gateway olması lazım zaten sandwaves ajan yakında tarihe karışıcak...[hline]uin:68520777 [Bu mesaj Fyndhern tarafından 01 Şubat 2003 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 yani yüklemiş olsak bile işe yarmayacak mı? p2p dediğin ip yazarak internetten başka bir arkadaşa bağlanmak mı? ben öyle istiyorum çünkü
Fyndhern Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Gateway Turkey açılması gibi bişiler var sanırım ki bööle olursa herkez orjinal cd alır ajan diyede bişi kalmaz yani ordan oynarsın arkadaşınla.[hline]uin:68520777
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ben bişi beceremedim.Arkadaşımla oynayamicak mıyım şimdi!!![hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Öne çıkan mesajlar