yunusemre Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Torrent işlerinden anlamıyorum pek, utorrent kullanıyorum port açık ancak download hızım 50 kb/s yi geçmiyor. 1.2k ortak 5.5k eşler denen şeyden var ( biri leech biri seed mi oluyo neyse :) ) ama ben 8 ortak 45 eş'e bağlıyım gibi gözüküyor. Upload'ı 50kb/s'ye sabitledim zaten download hızım 50 kb yaklaşamıyor bile. Bir sorun var sanki bu kadar çok ortak fln olup da download da bu bu kadar yavaş olması normal mi? nedir sorun nasıl çözülür .. ek: he bir de aynı torrent den flashget ile download yapıyordum, 150 kb/s ye fln çıkıyordu daha sonra combofix çalıştırdım flashget i kaldırdı tamamen utorrent'le deniyorum ama durum bu çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Seçeneklerde "her torrent için bağlanılacaak eş sayısı" var, oraya bi göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 göz atıyım da kaç yapmam lazım onu :) 80'miş defaultdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 200 bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bağlantın kaç bilmiyorum ama uploadı diple 10kb'ye falan, bir öyle dene. Eğer bu çözerse sorununu yavaş yavaş yükseltir ideal upload hızını bulurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yunusemre said: Torrent işlerinden anlamıyorum pek, utorrent kullanıyorum port açık ancak download hızım 50 kb/s yi geçmiyor. 1.2k ortak 5.5k eşler denen şeyden var ( biri leech biri seed mi oluyo neyse :) ) ama ben 8 ortak 45 eş'e bağlıyım gibi gözüküyor. Upload'ı 50kb/s'ye sabitledim zaten download hızım 50 kb yaklaşamıyor bile. Bir sorun var sanki bu kadar çok ortak fln olup da download da bu bu kadar yavaş olması normal mi? nedir sorun nasıl çözülür .. ek: he bir de aynı torrent den flashget ile download yapıyordum, 150 kb/s ye fln çıkıyordu daha sonra combofix çalıştırdım flashget i kaldırdı tamamen utorrent'le deniyorum ama durum bu çok yavaş uploadu kıs, dl hızın artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 baska torrent tracker dene? kimi trackerlar rezalet hizda oluyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bi kere seeder/leecher oranı çok fazla kullandıgın tracker publicmi? önemli etkenlerden biri örnegin TL ile pbay arasında aynı seeder sayısı(atıyorum 20) olsa bile hız farkı gözle görülcek düzeyde olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar